≡ Meniu

Toshiba Satellite L70-C-10L, laptop mare cu finisaj auriu

Laptopul Toshiba Satellite L70-C-10L nu are cele mai bune componente hardware de pe piață, dar în acest preț chiar mi se pare un laptop reușit. Acesta nu e foarte mare, la un moment dat, erau și laptopuri de 18 inci dar nu erau mulți producători care le ofereau. Un laptop mai mare aduce configurație mai bună și nu veți găsi un laptop de 17 inci cu componente de tip entry-level. Poate fi un bun înlocuitor pentru actualul desktop doar că la acesta nu mai e nevoie de nimic (periferice).

Alternativele sunt destul de multe și puteți lua în considerare și un laptop de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L70-C-10L, laptop mare cu finisaj auriu

Procesorul acestui laptop e unul destul de nou deoarece face parte din cea mai nouă serie – Broadwell. Placa video integrată nu se compară cu cea NVIDIA – GeForce 930M. Oricum, nu e cea mai performantă placă video dedicată dar e bună pentru multe. Are un ecran de 17.3 inci cu imagine 1080p și e de tip LCD cu iluminare LED. Restul componentelor sunt acceptabile deoarece memoria e de 8GB, hardul are un spațiu de stocare generos.

Pe partea de dotări are: unitate DVD, difuzoare, microfon, cameră web, card reader și altele. Porturile sale sunt: HDMI, patru USBuri 2.0/3.0, LAN, ieșire audio etc. Are tehnologie wireless WiFi ac și bluetooth pentru conectarea unor periferice (mouse). Are o greutate destul de mică comparativ cu modelele mai vechi și e bine așa deoarece un laptop trebuie să fie ușor. Are o versiune de Windows bună însă nu e ultima – 8.1 pe 64 biți. E mai mare decât un laptop de 15 inci dar are aceeași greutate cu unul mai vechi.

Plusuri: are componente de ultimă generație, Windows 8.1 preinstalat, finisaj elegant și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite L70-C-10L nu e chiar ieftin și acest aspect cred e singurul minus al acestui model. Din clipul de mai jos se poate observa că există modele și pe alte culori, dar și configurația poate fi diferită. Laptopurile noi oferă dotări bune și greutatea e redusă la acesta deoarece are baterie mică și construcție mai bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu