≡ Meniu

Toshiba Satellite L70-C-12R, laptop multimedia cu Windows 10

Toshiba Satellite L70-C-12R arată foarte bine și vă puteți face o idee despre ele din poza de jos sau din clipul de la final. Acesta poate înlocui un desktop însă e ceva mai scump deoarece e mai compact și să nu uitați că pentru un desktop trebuie achiziționat și monitorul. Deci diferența de preț e destul de mică și avantajele sunt mai multe la un laptop (portabilitate, eleganță, fiabilitate, design compact, performanțe satisfăcătoare, ecran 1080p). Un laptop arată bine dacă are un design slim și culoarea e plăcută (cum e argintiul, albul perlat, o culoare metalizată).

În general, laptopurile mai mari sunt mai scumpe deoarece un laptop mare necesită și performanțe mai mari. Ideea că laptopuri mai mari sunt ideale pentru jocuri sau chiar vizionat de filme. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite L70-C-12R, laptop multimedia cu Windows 10

Procesorul acestui model e unul al generației Broadwell – a 5-a. E decent pentru acest laptop însă pentru gaming aș prefera unul mai performant – de tip HQ. Există două tipuri de procesoare: unul cu consum redus de energie și unul cu consum mai mare, dar performanțele sunt conforme cu consumul. Deci un laptop mai performant trebuie să aibă o baterie de măcar 6 celule, dar și așa nu cred că că veți juca jocuri folosind doar bateria (se poate conecta laptopul la priză).

Chiar dacă nu e un laptop de gaming, are un ecran FullHD care înlocuiește pe cel HD+. În rest, laptopul are următoarele componente: 6GB RAM, hard de 1TB și placă video GeForce 930M. Laptopul suportă chiar mai multă memorie RAM dar nu e nevoie de prea multă. Calitatea audio e foarte bună deoarece are difuzoare Onkyo cu DTS și Skullcandy. Tehnologiile de comunicații sunt satisfăcătoare (bluetooth, WiFi ac), dar și porturi USB 3.0 sunt importante dacă folosiți medii de stocare externe.

Plusuri: USB 3.0 cu funcție de încărcare, greutate redusă pentru un laptop de 17 inci, WiFi ac, componente noi și performante.
Minusuri: nu e prea ieftin.

Toshiba Satellite L70-C-12R e alegerea corectă pentru cei care vor un model multimedia cu aspect elegant, Windows 10, tastatură iluminată și WiDi. Jos o e prezentare destul de detaliată a întregii serii și se vede foarte bine cum arată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu