≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-B-11L, laptop cu Radeon R9 M265X

Laptopul Toshiba Satellite P50-B-11L face parte dintr-o serie premium de aceea are și așa de multe caracteristici speciale, dar prețul e pe măsură lor. Poate reda orice joc dar detalii pot să difere de la un joc la altul (unele jocuri au cerințe hardware mai mari). Nu sunteți nevoiți să jucați la o rezoluție 1080p chiar dacă ecranul vă permite, puteți alege o imagine HD+ la jocuri că și așa nu e un ecran foarte mare. Asta, doar dacă nu veți putea juca jocul la detalii maxime însă mi se pare destul de bun laptopul.

E nevoie de un buget mare pentru un gadget așa de performant și poate fi luat și în rate dacă nu-l puteți achiziționa imediat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-B-11L, laptop cu Radeon R9 M265X

Configurația sa e una de gaming dar palca video dedicată e cu chipset AMD. Mai precis, are procesor Core i7-4720HQ, Intel HD Graphics 4600 (placa video integrată), memorie RAM de 8GB (poate fi extinsă de 16GB), hard de 1TB și Radeon R9 M265X. Chiar dacă e destul de compact și are așa componente, unitatea DVD e prezentă și porturi sunt destule. Se pot conecta diverse și după părerea mea unitate DVD e inutilă.

O baterie de 4 celule nu poate oferi foarte multă autonomie ținând cont că laptopul are componente ca și la acesta. Totuși, în mod office bateria poate oferi până la 4 ore de viață. Sistemul de operare e unul nou și ideal pentru astfel de laptop – Windows 8.1 64 de biți. Caracteristicile speciale sunt: funcție de încărcare USB, tehnologia WiFi ac, difuzoarele sale Harman Kardon, carcasa din aluminiu și greutatea.

Plusuri: configurație de gaming, WiFi ac, greutate de doar 2.2 kg (carcasă realizată din aluminiu), autonomie bună, porturi USB 3.0 etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă un laptop dintr-o serie clasică nu vă place, acest Toshiba Satellite P50-B-11L poate fi ceva mai interesant și cu siguranță vă veți impresiona prietenii. Pot spune că arată cam ca și seria S50 de la același brand iar pentru cei care nu-și permite niciuna dintre aceste serii, seriile clasice pot fi o soluție (L și C).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu