≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-B-11M, notebook cu i7-4720HQ și Windows 8

Toshiba Satellite P50-B-11M e un laptop de ultimă generație dotat cu procesor i7 quad core, hard rapid (SSHD) și cu sistem de operare Windows 8.1. Este un notebook bun la jocuri, dar și la văzut filme Blu-ray deoarece are o astfel de unitate, iar ecranul e unul Full HD.
Foarte interesant e faptul că pe partea de portabilitate stă bine deoarece are o greutate de 2,2 kilograme, iar bateria ține vreo maxim 4 ore în condițiile în care e una cu 4 celule.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop foarte rapid care poate fi utilizat pentru orice tip de sarcină. Foarte interesant e faptul că are și wireless ac, adică de tip dual band. Asta înseamnă că laptopul e unul care poate descărca la viteză Gigabit de pe Internet prin intermediul plăcii wireless.

Toshiba Satellite P50-B-11M, notebook cu i7-4720HQ și Windows 8

Modelul acesta de laptop e unul dotat cu procesor i7-4720HQ care e întâlnit pe modele de 100 de milioane de gaming. Iar, pentru ca totul să ruleze fluent, acest model e unul care are și 16 giga memorie RAM. Astfel, totul va rula fluent pe el.
Vine și cu porturi de ultimă generație cu ar fi USB 3.0, HDMI și pentru comunicare are wireless ac.
Pentru ca dvs. să aveți o experiență plăcută în fața calculatorului acest model e unul dotat cu Windows 8.1, lucru care înseamnă că o să aveți parte de cele mai noi tehnologii.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de model ar fi că vine cu cele mai noi tehnologii (procesor quad core, placă wi-fi dual band și suport dts), că are o baterie care ține destul de mult (vreo 3-4 ore deoarece are AMD Enduro) și că portul USB poate fi utilizat pentru încărcarea telefonului.
Dezavantaje sunt, mai exact că nu are SSD și că nu vine cu ecran 4K.

De final pot spune că acest model e unul extrem de bun pentru sarcini complexe, iar jocurile vor rula bine deoarece placa video Radeon e un din clasa 2 a plăcilor video de gaming.
Pentru a vă face o părere despre cum se prezintă am pus alături un clip cu modelul P50-B.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu