≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-B-11V, laptop multimedia foarte performant

Laptopul Toshiba Satellite P50-B-11V e unul destul de performant și ținând cont de ce oferă, dimensiunile sale sunt lăudabile. Același lucru pot spune și despre greutatea sa iar bateria sa e una suficient de mare, pentru a beneficia de o durată de viață generoasă. Poate fi bun chiar și pentru uz office deoarece are toate dotările necesare, poate chiar și în plus. Unitatea optică nu mi se pare prea utilă dar e binevenită pentru cei care mai folosesc discuri.

Dacă un laptop vi se pare prea banal, un desktop poate oferi ceva mai multă performanță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-B-11V, laptop multimedia foarte performant

Procesorul Intel Core i7-4720HQ nu e un model rar întâlnit deoarece prezent pe multe laptopuri mai scumpe și care se adresează celor cu pretenții mari. Placa video integrată e diferită și e în funcție de performanțele procesorului, oricum, pentru jocuri e nevoie de o placă video cu memorie video proprie (dedicată).

Hardul său e unul de 1TB și e diferit față de cele de pe desktopuri (are performanțe inferioare – 5400 RPM). Placa video e una destul de bună deoarece e una cu caracteristici tehnice bune – R9 M265X. Poate concura cu multe modele de la producători precum NVIDIA. Dotările unui laptop sunt pe măsura și pot afecta prețul său.

Noile laptopuri aduc în plus WiFi ac, care presupune o viteză mai mare de transfer a datelor (iar un router compatibil e necesar). Bateria sa e una de 4 celule iar autonomia oferită e una de 4 ore și ceva, dar aceasta e valabilă doar în modul economic. Caracteristicile speciale ale acestui laptop sunt prezente și la alte laptopuri premium de la acest brand, motiv pentru care nu le voi mai repeta.

Plusuri: are o greutate redusă, construcție robustă, funcție de tip Sleep-and-Charge pentru USB 3.0, design deosebit și poate reda multe jocuri.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite P50-B-11V poate fi un bun înlocuitor pentru desktopul actual deoarece are performanțe ridicate și ecranul e unul cu imagine FullHD. Arată ca oricare alt model P50 doar că acesta poate să aducă un procesor diferit. Diferențele majore le veți întâlni la procesor care e și cea mai importantă componentă PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu