≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-10F, laptop de tip multimedia cu GT 930M

Toshiba Satellite P50-C-10F e un laptop destul de nou și e evident din numele său. Din păcate, acesta nu e cel mai avansat model adică nu are Core i7, ecran 4K sau mai știu eu ce. Totuși, pentru cât costă oferă specificații tehnice foarte bune și raportul performanță/preț e bun. Poate fi inclus în segmentul premium cu acele dotări și vă recomand un laptop așa de nou. Chiar și un laptop cu componente din generația precedentă este foarte bun deoarece diferențele de performanță sunt mici.

Dacă vi se pare cam scump atunci ar trebui să optați pentru o altă serie de laptopuri. Mă refer la una fără prea multe dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-C-10F, laptop de tip multimedia cu GT 930M

Configurația acestui laptop e una destul de performantă dar e loc de mia bine. Spun asta deoarece are un i5 Broadwell cu frecvență redusă, placă grafică Intel HD 5500, memorie RAM de 8GB, hard disk cu capacitate de 1TB, GeForce GT 930M. Placa video dedicată e bună pentru jocuri dar nu e cea mai grozavă și performanțele sale nu diferă cu mult de cele ale modelului precedent. Are cam aceleași dotări clasice doar că difuzoarele sunt mai bune, porturile sunt doar 3.0, bateria oferă o autonomie mai mare etc. Vine cu Windows 8.1 dar cu timpul poate fi înlocuit cu Windows 10.

Acest laptop nu are ce e mai bun de pe piață, însă în acest preț e de ajuns. Vă puteți încărca dispozitivele prin USB 3.0, dacă nu aveți un încărcător sau o priză la îndemână (e suficient doar cablul de date). Această funcție oferită de acest brand și mi se pare interesantă.

Plusuri: arată destul de bine, carcasă din aluminium – greutate redusă, calitatea audio superioară, performanțe superioare și autonomie mare.
Minusuri: are ecran HD.

Toshiba Satellite P50-C-10F arată foarte bine dar și restul arată la fel chiar dacă procesorul e diferit, memoria RAM e maximă (16GB) ori dacă ecranul prezintă mai mulți pixeli. Din prezentarea de jos veți observa cam care sunt cele mai bune caracteristici ale acestei serii, dar de multe ori nu e nevoie de mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu