≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-10G, laptop cu ecran IPS 1080p

Laptopul Toshiba Satellite P50-C-10G e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva mai bun. Există laptopuri P50 și mai ieftine deoarece au ecrane HD sau procesor i5. În mare, configurațiile sunt relativ aceleași și doar unele componente sunt diferite. Designul e același, doar culoarea poate fi puțin diferită la altele.

Alternativele sunt destule de multe deoarece acest model nu e chiar ieftin și poate nu aveți nevoie de toate acele caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-C-10G, laptop cu ecran IPS 1080p

Procesorul acestui laptop e unul Core i7-5500U care are o frecvență ceva mai mică deoarece are tehnologie de economisire a energiei. Placa video dedicată e mult peste cea Intel. E vorba de un model GeForce 930M care nu e cu mult mai bună decât predecesoarele. În fiecare an, componentele sunt tot mai eficiente.

Are un ecran de 15.6 inci care e destul de des întâlnit și de cele mai multe ori sunt doar HD. La acesta, rezoluția e una de tip 1080p și nu e însoțită de tehnologia touch. Există laptopuri convertibile ori doar cu ecran tactil însă tot o tabletă mi se pare mai practică dacă vreți portabilitate. Din păcate, nu toate brandurile oferă tablete cu Windows.

Restul componentelor sunt destul de ok deoarece memoria RAM e de 8GB la o frecvență de 1600MHz iar hardul e de 1TB (e de tip SSHD pentru că are un SSD de 8GB). E bun pentru un utilizator obișnuit, aceste componente oferă performanțe peste medie. Puteți încerca chiar și jocuri 3D dacă doriți dar detaliile pot fi setate la mediu (depinde de rezoluția aleasă). Bateria de 4 celule oferă o autonomie foarte mare și acest aspect e un plus. Sistemul de operare e 8.1 și poate veți avea posibilitatea să puneți și ultima versiune – 10.

Plusuri: are greutate redusă, calitate audio, încărcare prin USB 3.0, WiFi ac, construcție din aluminiu etc.
Minusuri: nu e accesibil.

Toshiba Satellite P50-C-10G e o alegere destul de bună pentru cei care vor un laptop deosebit pentru acasă sau la locul de muncă. Din clipul de jos se poate observa că are un design elegant dar culoarea poate să difere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu