≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-10H, laptop multimedia cu finișaj pe auriu

Spre deosebire de altele, Toshiba Satellite P50-C-10H e un laptop cu SSD generos și suprafață gri-aurie. E vorba de o culoare destul de plăcută și care nu ar trebui să fie un motiv pentru a-l achiziționa. E un laptop care se adresează celor care vor componente noi, performanță și eleganță. Ținând cont de cine e oferit, fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială. Există multe laptopuri care fac parte din această serie dar nu are sens să dați prea mulți bani pe un laptop. Mai bine alegeți, unul ieftin și performant care să-l schimbați peste câțiva ani.

Alternativele sale sunt laptopurile care sunt ceva mai ieftine, iar mai performant aveți nevoie doar dacă sunteți un gamer. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-C-10H, laptop multimedia cu finișaj pe auriu

Procesorul e unul Core i5-5200U iar placa video e una integrată de tip HD 5500, iar pentru jocuri are GeForce GT 930M. Nu e cel mai bun model de gaming dar cu un buget mai mare puteți lua unul iar brandul nu e foarte important cât timp e unul foarte cunoscut. Multitaskingul e bun cu 4GB de RAM iar aceasta poate fi mărită la maxim 16GB. De aceea și diferența mică de preț între acest laptop și cel cu 1TB. E un SSD de 256GB dar oricum, fișierele pot fi stocate pe un hard extern pentru o mai bună securitate.

Noile laptopuri au WiFi ac și e normal să fie așa deoarece e o tehnologie ceva mai avansată și datorită ei viteza la internet e mai bună. Bateria sa e de 4 celule iar autonomia de lucru e generoasă – maxim 7 ore. Deci e genul de laptop bun pentru excursii sau la locul de muncă. E recomandat Windows 8.1 64 de biți, dar voi puteți pune și Windows 10.

Plusuri: greutate de doar 2.1 kg, carcasă din aluminiu, touchpad cu gesturi, încărcare a dispozitivelor prin USB 3.0, autonomie mare.
Minusuri: nu are ecran Ultra HD.

Toshiba Satellite P50-C-10H nu e sigurul laptop, există variante cu procesoare Core i7 sau cu spațiu mai mare de stocare. Ideea e ca aveți din ace alege și cu siguranță, veți găsi un laptop care vi se potrivește.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu