≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-11H, laptop cu ecran IPS FullHD

Laptopul Toshiba Satellite P50-C-11H e o alegere excelentă pentru cei care vor un laptop cu imagine excelentă. Există destule laptopuri similare și cel mai bun e cel din clipul de la final, adică cu i7 și ecran 4K. Eu cred că e de ajuns și o imagine 1080p, iar panoul IPS e foarte important. Cu alte cuvinte, degeaba are o imagine detaliată dacă nu e vizibilă din orice unghi. Nu e un laptop de 17 sau 18 inci, deci un ecran detaliat cum e cel de jos, e de ajuns și nu e nevoie de calitate 4K.

Dacă vi se pare prea scump, optați pentru cel cu ecran HD și hard disk. E chiar și elegant iar combinația de argintiu cu negru e bine aleasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-C-11H, laptop cu ecran IPS FullHD

Acest procesor numit Core i5-5200U e destul de cunoscut deoarece e prezent pe multe laptopuri noi. E unul de tip Broadwell care e cea mai nouă generație și eficiența sa nu poate fi pusă la îndoială. Placa video integrată nu e peste una dedicată adică nu are memorie video proprie de 2GB ca GeForce 930M. Pentru un așa laptop, acea placă video e de ajuns.

Memoria RAM e ceva mai multă decât la alte variante dar tot nu e la maxim. Spațiul de stocare e mare chiar și pentru un SSD de aceea și prețul e ceva mai mare. În rest, are dotările clasice care sunt relativ aceleași. Tehnologia WiFi e ceva mai avansată deoarece e de tip ac. Bateria sa de 4 celule pare destul de mică comparativ cu cele ale laptopurilor mai vechi, dar autonomia de lucru ține de configurație.

Ca și caracteristici speciale are: USB 3.0 cu sleep and charge, touchpad cu gesturi, greutate redusă și altele. Acest laptop are un sistem de operare bun dar nu e cel mai nou – Windows 8.1. Nu știu dacă e nevoie de Windows 10 deoarece sunt multe caracteristici care poate nu le veți folosi.

Plusuri: încărcare USB a dispozitivelor, greutate redusă, sunet de cent, ecran splendid și performanțe ridicate.
Minusuri: nu are un preț prea atractiv.

Toshiba Satellite P50-C-11H e o alegere destul de bună deoarece are performanțe decente și arată foarte bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu