≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-11K, laptop ultra performant

Toshiba Satellite P50-C-11K e un laptop destinat celora care vor ceva în care să se bazeze deoarece are procesor i7 5500U (dual core), wireless ac, placă video puternică, rezoluție Full HD, sunet cu tehnologie Harman Kardon și o baterie care ține 5 ore (depinde de ce faci pe laptop).
Poate fi utilizat pentru sarcini multimedia cât și business deoarece are componente bune pentru orice. De asemenea poate fi utilizat și pentru gaming, chiar dacă nu-i un laptop special pentru așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și care se va descurca formidabil în diferite sarcini. Poate că nu ar fi meritat banii dacă nu ar fi venit cu wireless pe două benzi și cu hard de tip SSHD.

Toshiba Satellite P50-C-11K, laptop ultra performant

Procesorul din dotarea acestui laptop e un i7 Broadwell cu două nuclee, iar pentru ca jocurile să meargă destul de bine are și placa video GeForce 950M.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar panelul e unul IPS. Mulțumită rezoluției și panoului imaginea va fi de cea mai bună calitate indiferent din ce unghi te-ai uita la ecran.
Pe partea de memorie are 8GB, iar ca hard are unul de 1TB cu SSHD de 8GB. Eu zic că are o capacitate de stocare destul de bună, iar legat de RAMi trebuie să spun că nu are nevoie de mai mult.
Pe partea software vine cu sistem de operare Windows 8.1, iar dacă vreți să-i faceți upgrade la un sistem mai nou atunci aveți la dispoziție unitatea Blu-ray.

Pro achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, componentele de ultimă generație, portabilitatea ok (greutate redusă și bateria care ține mult), performanțele peste medie și aspectul plăcut.
Contra ar fi că nu are ecran 4K.

În opinia mea acest model e unul excelent pentru persoanele interesate de ceva rapid care să se descurce de minune în orice tip de sarcină. Nu e nevoie să-i pui mai multă memorie RAM și nici să-i pui SSD deoarece are tot ce ai avea nevoie.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și care sunt facilitățile care-l recomandă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu