≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-11M, laptop cu SSHD și ecran FullHD

Laptopul Toshiba Satellite P50-C-11M e o alegere clasică adică cu ecran de 15 inci dar imaginea e mult mai detaliată datorită rezoluției FullHD. Există laptopuri noi și cu imagine de 17 inci dar acelea fac parte din altă serie și prețul e mai mare. În general, laptopurile mari sunt ceva mai performante și e nevoie de de mai mult pentru o experiență multimedia superioară. Finisajele sunt destul de reușite însă acest aspect nu e foarte important, ci mai degrabă componentele.

Un laptop trebuie să ofere performanțe cât mai mari pentru a putea concura cu desktopurile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-C-11M, laptop cu SSHD și ecran FullHD

Procesorul Core i7-5500U de 2.4 GHz nu e unul pentru gaming dar poate fi folosit dacă nu jucați mult sau cine știe ce jocuri. E ideal pentru cei ce editează sau proiectează deoarece are un ecran 1080p. Detaliile sunt vizibile și la redarea unui film. Memoria RAM e una de 16GB la o frecvență de 1600MHz și nu suportă mai mult. Are destul spațiu de stocare și nu un e un hard obișnuit deoarece are memorie flash de 8GB.

Placa video e una de tip GeForce 930M care e prezentă pe multe laptopuri recent lansate. Greutatea e de doar 2.2 kg și se datorează carcasei din aluminiu. Se putea renunța la unitate DVD, de exemplu, deoarece are USB-uri 3.0 pentru instalare diverselor programe sau înlocuirea sistemului de operare actual. E vorba de Windows 8.1 care e pe 64 de biți și nu cred că există altul mai bun la ora actuală. Ideea e să se poată instala driverele pentru toate componentele sale.

Plusuri: are tehnologie WiFi ac, ecran 1080p, SSHD, autonomie de lucru mare, multe porturi USB 3.0, carcasă ușoară și robustă.
Minusuri: nu e ieftin.

Toshiba Satellite P50-C-11M e realizat din aluminiu care e mai ușor decât plasticul în acest caz, deoarece nu trebuie să fie la fel de gros precum plasticul. Doar laptopurile premium au o construcție mai diferită și sunt ceva mia ușoare, dar depinde și de bateria folosită. Din clipul de jos, se poate viziona o prezentare a acestei serii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu