≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-15J, laptop FullHD cu SSD

Toshiba Satellite P50-C-15J are componente foarte bune și de aceea nu e un laptop ieftin. Nu poate fi inclus în segmentul de gaming deoarece nu are componente corespunzătoare. Poate fi folosit ca un media player portabil însă dacă alegeți să vizionați un film, ar fi bine să-l țineți în priză deoarece consumul e mai mare când solicitați palca video. Are ieșire HDMI pentru conectarea unui televizor iar unele laptopuri pot avea ieșire 4K chiar dacă e doar HDMI. Un monitor 4K are atât DisplayPort cât și HDMI, ambele porturi mi se par bune dar DisplayPortul e superior.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interează neapărat SSD-ul sau un sistem de operare preinstalat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-C-15J, laptop FullHD cu SSD

Un laptop performant are componente noi: Intel Core i5-5200U, SSD de 128GB, hard disk de 1TB, GeForce 930M. Performanțele sale sunt destul de mari de aceea consider că acest model e destul de reușit. Pot spune că arată foarte bine pe argintiu iar materialul din car e făcut laptopul e aluminiu.

Pe partea de dotări are: Kensington Lock, USB cu funcție de încărcare, touchpad cu gesturi, difuzoare Harman Kardon și altele. Sistemul de operare e Windows 10 dar nici nu aș fi instalat altul dacă ar fi avut doar Free DOS. Unele laptopuri vin fără Windows de aceea au și un preț mai bun. Poate să vă înlocuiască fără probleme vechiul model deoarece e mult peste acela la mai toate capitolele. Nu e foarte mare dar se putea renunța la tastatura numerică, card reader, dar și la alte dotări care mi se par nefolositoare.

Plusuri: arată foarte bine, carcasă din aluminiu, conectivitate USB 3.0, autonomie mare în mod office, performanțe bune etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Toshiba Satellite P50-C-15J nu e singurul model de la acest brand și cred că puteți verifica întreaga gamă P50 sau chiar L50, depinde de preferințe și buget. Din clipul de mai jos reiese că acest model nu e chiar unul banal, deoarece laptopurile ieftine în general sunt pe negru și nu au finisaje așa de reușite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu