≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-17D, laptop cu Skylake și SSD

Toshiba Satellite P50-C-17D e unul dintre laptopurile multimedia ale acestui brand și spun asta deoarece are configurație decentă dar și un ecran IPS FullHD de 15 inci. Un astfel de laptop trebuie să ofere o experiență multimedia superioară, motiv pentru care calitatea video dar și sunet sunt foarte importante. Chiar și cu difuzoare integrate, sunet e clar (Harman Kardon cu tehnologie DTS) însă tot nu se compară cu cel oferit de boxele 2.1. Laptopul se mișcă excelent și se datorează SSD-ului deoarece e o memorie de tip flash (e mult peste un hard disk).

Mi se pare normal să nu fie accesibil deoarece componentele sunt noi și performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-C-17D, laptop cu Skylake și SSD

Laptopul are cea mai nouă generația de Core i7 de la Intel – Skylake i7-6500U cu Graphics HD 520. Acest procesor nu e unul de gaming deoarece are tehnologie de economisire a energiei însă toate au Tubo Boost (își măresc performanțele când e nevoie de mai mult). Ar fi mai bine ca toate laptopurile viitoare să aibă ecran IPS deoarece unghiurile de vizibilitate sunt foarte importante atunci când îl folosiți pentru conținut media, adică pentru acasă. Dacă cineva dorește mai multă confidențialitate, se poate pune un filtru pentru ecran (sunt destul de puțini utilizatori care doresc aceasta).

Suportă maxim 16GB de RAM dar și 8GB, cât are are instalat, e de ajuns deoarece sistemul consumă puțin – 1GB. Mă refer la Windows 10 64 de biți care e cea mai nouă versiune și care o recomand pe toate laptopurile noi cu Linux/FreeDOS. În același preț, se poate cumpăra un laptop de 17 inci însă nu ar fi avut aceleași caracteristici speciale. Designul e plăcut chiar și pe auriu deoarece e o culoare plăcută (metalizată).

Plusuri: SSD spațios și performant, WiFi ac, USB 3.0 cu încărcare USB, carcasă din aluminiu, ecran IPS.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Un laptop ca Toshiba Satellite P50-C-17D poate ține locul oricărui desktop și chiar dacă ecranul nu e foarte mare, se poate conecta un televizor sau monitor cu ajutorul unui cablu HDMI. Placa video GeForce 930M nu e pentru gaming dar se pot juca multe jocuri cu ea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu