≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-18D, laptop FullHD cu i7 Skylake

Laptopul Toshiba Satellite P50-C-18D e doar unul a acestei serii iar pentru cei care nu și-l permit, pot alege ratele fixe. Poate fi o investiție pe termen lung deoarece nu veți avea nevoie curând de un alt laptop. Dotările sale sunt destule de multe iar cele speciale iasă ușor în evidență și îl deosebesc ușor de altele: tastatură iluminată, WiFi ac, USB Sleep-and-charge, aluminiu.

Dacă vi se pare că nu e pe gustul vostru (din cauza acelei plăci video), puteți lua un ultrabook care are doar SSD și o configurație cu consum mai redus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-C-18D, laptop FullHD cu i7 Skylake

Procesorul acestui laptop e prezent pe multe laptopuri recent apărute și chiar pe modele de gaming – i7-6700HQ. Există și variante cu performanțe inferioare deoarece se dorește o autonomie mai bună, însă acelea le găsiți doar pe laptopurile office. Toate aceste procesoare au plăci video integrate pentru a reduce din spațiul intern al unui laptop și mi se par destul de bune cât timp nu încercați jocuri 3D.

Pe acesta se pot viziona filme FullHD dar și HD, depinde ce calitate preferați însă dacă vreți să-l folosiți ca un media player, vă recomand un cablu HDMI care îl conectați la televizor. Memoria RAM e una cu capacitate de 12GB cu posibilitate de upgradare la 16GB, dar nu cred că e nevoie de mai mult. Placa video GTX 950M e prezentă doar pe cele mai scumpe laptopuri și nu e prezentă pe ultrabookuri deoarece consumă mult și are nevoie de sistem de răcire avansat. Nu e chiar scump deoarece e mai ieftin decât unul cu configurație și dotări similare, iar o deosebire poate fi sistemul de operare.

Plusuri: tehnologie WiFi ac, performanțe de gaming excelente, carcasă din aluminiu, ecran IPS.
Minusuri: nu e accesibil.

Toshiba Satellite P50-C-18D e o alegere foarte bună atunci când vă interesează performanțele grafice dar nu vă doriți chiar un laptop de gaming deoarece aveți nevoie de un model ușor de transportat. Chiar și cu aceste componente, puteți juca orice la detalii satisfăcătoare dar există laptopuri din aceeași generație cu componente puțin diferite (de aceea există și o diferență de preț).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu