≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-18G, laptop cu greutate 2 kg

Toshiba Satellite P50-C-18G face parte dintr-o serie destul de avansată și elegantă. Face parte din noua generație de aceea are și tehnologie WiFi ac dar și USBuri 3.0. Nu prea văd rostul porturilor USB 2.0 deoarece nu oferă viteză de transfer mare și nici acea funcție de încărcare a gadgeturilor.

Alternativele acestui laptop sunt laptopurile cu placă video dedicată însă trebuie luat în considerare și restul componentelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50-C-18G, laptop cu greutate 2 kg

Procesorul acestui laptop e unul din seria Broadwell care e a 5-a generație. E vorba de modelul Core i3-5005U care consumă puțin și deci nu e nevoie de o baterie mare pe acest laptop. Astfel, autonomia de lucru e generoasă însă e loc de mai bine. Ecranul e destul de bun bun dar cred că  se putea pune unul cu rezoluție și mai mare. Cam toate laptopurile mai ieftine oferă un așa ecran și pentru aplicații și navigare web nu e nevoie de ceva mai bun.

Laptopul suportă maxim 16GB RAM dar nu aș instala mai mult de 8GB deoarece sistemul consumă puțin și are un slot liber. Puteți pune multe fișiere media pe acesta deoarece are un hard disk de 1TB. E un laptop fără unitate DVD și așa ar trebui să fie toate laptopurile.

Pe partea de dotări are Kensington Lock, USB 3.0 cu Sleep-and-Charge, touchpad cu gesturi, WiDi și altele. Acestea sunt dotările speciale ale acestui model și dotările standard sunt decente și nu le voi mai enumera. Sistemul de operare ideal pentru un laptop așa de nou e Windows 10 varianta pe 64 de biți. Laptopul e mai accesibil pentru că are doar Free DOS și cam așa e la mai toate laptopurile.

Plusuri: porturi USB 3.0, carcasă din aluminiu, tehnologie WiFi ac, performanțe office mari, preț atractiv etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Toshiba Satellite P50-C-18G e cea mai bună alegere pentru cei care vor un laptop performant cu procesor Core i3, dar nu vor să încerce jocuri pe el. În general, laptopurile sunt gadgeturi portabile pentru uz office dar unele pot fi folosit și pentru sarcini mai grele, cum ar fi jocurile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu