≡ Meniu

Toshiba Satellite P50-C-18P, laptop de culoare gold

Toshiba Satellite P50-C-18P e un laptop de generație nouă cu procesor i3 Broadwell, 4 giga RAM și cip grafic integrat model Intel HD. E adresat celora interesați de un laptop office puternic și cu multă tehnologie utilă integrată. Printre tehnologiile noi din el se numără wireless ac, 3 porturi USB 3.0 (unul dintre ele oferă posibilitatea încărcării), WiDi și altele. E un laptop care a împrumutat unele lucruri de la ultrabook-uri, printre acestea numărându-se carcasa din aluminiu și lipsa unității optice.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar eu zic că-și merită banii deoarece vine cu procesor i3-5005U Broadwell. Procesorul acesta scoate undeva la 2922 puncte la benchmark.
Din imagine probabil că nu se vede și de aceea vă spun că laptopul e unul de culoare gold. Pe piață nu o să găsiți prea multe laptopuri cu această culoare, poate doar telefoane.

Toshiba Satellite P50-C-18P, laptop de culoare gold

Modelul de față e unul construit în jurul arhitecturii Broadwell, iar asta presupune un procesor i3 cu voltaj scăzut, cip grafic Intel HD 5500 și wireless ac. Evident că nu toate laptopurile care au procesoare Broadwell au și wi-fi ac ori WiDi.
Nu vine cu sistem de operare și de aceea eu vă recomand Windows 10 pe 64 biți. Instalarea e mai bine să se facă de pe un stick USB 3.0 deoarece așa va dure mai puțin.
În cazul în care doriți puteți să-i faceți upgrade cu RAM (suportă maxim 16 giga) și să-i puneți SSD.

Pro achiziția laptopului acesta ar fi rezoluție 1920×1080 pixeli, că are wireless ac, sunetul ok (e unul de tip Harman Kardon, ca în mașinile Audi… parcă), că vine cu multe porturi (un HDMI, 3 USB-uri și WiDi) și procesorul rapid.
Din păcate portabilitatea nu este punctul forte al acestui notebook deoarece bateria e una cu 4 celule. Pe partea de greutate stă bine deoarece are două kilograme.

Deci, dacă te interesează un laptop cu un cost de achiziție mic și care să aibă împrumutate mai multe lucruri de la un ultrabook atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea cum se prezintă acest model. În video e prezentat un model din seria P50 C și de aceea s-ar putea să vedeți unele lucruri în plus ori în minus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu