≡ Meniu

Toshiba Satellite P50T-B-11D, laptopul perfect

Toshiba Satellite P50T-B-11D este un laptop de 15 inci dotat cu procesor i7 quad core, ecran 4K, tastatură iluminată, Blu-ray XL, Windows 8 și foarte multe facilități utile. E un laptop numai bun pentru cei interesați de o sculă pentru jocuri, sarcini office ori multimedia. Este laptopul perfect pentru orice, mai puțin pe partea de portabilitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și dacă ar fi să-ți recomand o alternativă nu prea aș avea cea deoarece acesta e cel mai avansat laptop al momentului. Mai găsești niște laptopuri avansate aici, dar nu știu cât de mult se pot compara cu acesta.

Toshiba Satellite P50T-B-11D, laptopul perfect

Pe partea de specificații acest model e unul care vine cu un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 4K, procesor i7-4720HQ cu patru nuclee, hard de tip SSHD și sistem de operare Windows 8.1.
Tastatura e una foarte bună dotată cu iluminare și partea de taste numerice în dreapta. E o tastatură foarte ușor de curățat și nu vei avea parte de stres pe partea aceasta.
Aș fi fost tentat să zic că e dotat cu Blu-ray extern, dar nu e așa deoarece e integrat. Poate că alte modele îl au extern.
Sunetul e și el unul bun, dar să nu vă așteptați la mare lucru deoarece e vorba despre un laptop subțire. Pentru experiențe audio superioare recomand un sistem 2.1 ori 5.1 dedicat de aici.

Pro achiziția acestui model ar fi că are o portabilitate ridicată (greutate de 2,3 kilograme și baterie cu 4 celule care ține vreo 3+ ore… în funcție de ce faceți pe PC), că e foarte performant, ecranul foarte clar, că are mulți RAMi și hardul rapid (e unul de tip hibrid cu accelerare SSD).
Contra ar fi prezența unității optice, a tastaturii numerice și că bateria nu ține prea mult.

În cazul în care ești interesat de un laptop de tip desktop replacement atunci îți recomand modelul de față întrucât vine cu putere și faptul că e compact. Internetul de mare viteză va funcționa foarte bine deoarece hardul e unul rapid, iar placa wireless e una ac (dual band).
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest laptop și ce poate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu