≡ Meniu

Toshiba Satellite P50t-C-103, laptop cu touch screen și Windows 10

Toshiba Satellite P50t-C-103 e o alegere performantă și doar din nume reiese seria, generația, tehnologia touch etc. Din poza de jos se vede cel mai bine cum e carcasa. Finisajul de aluminiu îi dă un plus de eleganță și rigiditate. Astfel de materiale îl fac mai ușor dar acesta nu poate avea 2 kg cu unitate optică și astfel de componente. Există laptopuri de la acest brand cu configurații de tip entry-level care au doar 2 kg iar ecran e tot de 15 inci (HD, nu 4K).

Dacă vi se pare prea scump atunci alegeți o versiune fără ecran tactil și chiar cu Core i5 mi se pare performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P50t-C-103, laptop cu touch screen și Windows 10

Configurația sa e una decentă dar să nu vă gândiți că acest laptop ține locul unui model de gaming, deoarece procesorul nu e unul cu frecvență mare și e cu tehnologie de economisire a energiei. Această serie e una office/multimedia cu dotări premium.

Ecranul impresionează prin detalii deoarece la o diagonală de 15 inci are imagine 4K. Interfața sistemului de operare Windows 10 e mai interesantă și interacțiune e mai interesantă cu un ecran touch. Bineînțeles, există touchpadul dar cu timpul va fi eliminat deoarece nu mai e așa de practic (doar funcția click dreapta e utilă atunci când nu aveți un mouse sau nu puteți folosi unul).

În rest, laptopul are multă memorie RAM, un hard decent și SSD. Pentru aplicațiile ceva mai pretențioasă ori chiar jocuri, GTX 950M mi se pare satisfăcătoare. Are chiar și unitate Blu-ray dar unitățile optice chiar sunt dotări inutile. Puteți lua cam orice aplicație și să uploadați orice pe internet. Iar dacă vreți să reinstalați sistemul, un stick USB e mai practic. E la fel de mare precum oricare alt laptop de 15 inci doar că dotările diferă.

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, carcasă din aluminiu, imagine 4K, WiFi ac, design elegant, greutate redusă pentru așa configurație etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Toshiba Satellite P50t-C-103 e o alegere destul de bună dacă aveți un buget nelimitat și sunteți fan al acestui brand. O prezentare reușită a acestei serii o puteți viziona în partea de jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu