≡ Meniu

Toshiba Satellite P70-B-105, laptop cu ecran FullHD

Toshiba Satellite P70-B-105 nu eu nul dintre acele modele cu touchscreen (avea terminația „t” după serie), dar în rest mi se pare bun cam pentru orice. Acesta oferă multe caracteristici speciale însă nu e vorba de cel mai dotat laptop. Laptopurile foarte scumpe vin cu cele mai bune dotări ale momentului dar și configurația e una mai eficientă și performantă. Chiar dacă sunt multe laptopuri cu Core i7, la acesta e unul de gaming (are terminație HQ, iar cele cu terminație U are un consum redus și performanțe inferioare).

Dacă un desktop vi se pare că ocupă mult spațiu, un laptop cu ecran mare e ideal. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P70-B-105, laptop cu ecran FullHD

Un Intel Core i7 ca acesta e ideal pentru orice, însă are un consum mai mare, motiv pentru care are nevoie de o baterie pe măsură. Placa video Intel HD 4600 e cea integrată din procesor și pentru uz office e ideală. Ecranul de 17 inci e același la mai toate aceste laptopuri – cu imagine 1080p. Chiar dacă are 8GB, se poate pune și 16GB ori alegeți un alt laptop. Spațiul de stocare de 2TB care e satisfăcător.

Pe lângă placa video Radeon R9 M265X care e mult peste una integrată. Dotările sale sunt aceleași ca la oricare alt model P70, doar configurația poate diferi dar nu cu mult. Există o variantă cu mai multă memorie RAM dar are și SSHD inclus. Bateria de 6 celule oferă o autonomie de maxim 5 ore care diferă în funcție de cât de solicitată e configurația.

Ca și caracteristici speciale are: USB 3.0 Sleep-and-Charge, tastatură iluminată, touchpad care acceptă gesturi etc. Chiar dacă nu ar fi avut Windows 8.1 64 de biți, îl recomand deoarece îi va evidenția excelent performanțele.

Plusuri: ecran detaliat, Windows 8.1 pe 64 de biți, ecran 1080p, WiFi ac, autonomie bună, are multe USBuri etc.
Minusuri: nu are SSD.

Toshiba Satellite P70-B-105 e un laptop care poate fi bun chiar și pentru gaming dacă nu aveți pretenții mari. Din clipul de jos se poate observa cât e de elegant și cât e de mare. Nu e cu mult mai mare decât un laptop de 15 inci și e la fel de portabil, dar e bine să aveți o geantă pentru acesta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu