≡ Meniu

Toshiba Satellite P70-B-106, laptop cu ecran FullHD și WiFi ac

Toshiba Satellite P70-B-106 e unul din laptopurile multimedia ale acestui brand și care poate fi bun pentru aproape orice: jocuri, filme, muzică, navigare web sau programe. Spre deosebire de multe alte laptopuri, acest are un procesor mult superior, un ecran detaliat, un design elegant și multe altele. Din numele său reiese că are un ecran mai mare iar din serie se poate observa și generația – B (e a doua). Tehnologia WiFi ac e cea mai nouă și e nevoie de un router corespunzător pentru a-i evidenția mai bine performanțele.

Nu e un gadget prea ieftin dar nici foarte scump. Cred că raportul dotări/preț e foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P70-B-106, laptop cu ecran FullHD și WiFi ac

Configurația sa e una peste medie ca și performanțe: i7-4710HQ de 2.5 GHz, Intel HD 4600, hard de 1TB, SSD mic, placă video R9 M265X. Spre deosebire de configurațiile cu procesor AMD APU, la acesta placa video funcționează separat, nu împreună cu cea integrată (nu are Dual Graphics). Ecranul de 17 inci are o imagine 1080p și e ideal pentru redarea de filme.

Nu suportă mai mult de 16GB RAM, deci nu veți putea face un upgrade. Nu cred că e cea mai bună configurație pentru gaming însă trebuie să ținem cont și de dimensiunile laptopului.

Dotările unui laptop sunt în mare parte aceleași, însă cele speciale sunt cele care contează. Difuzoarele sunt de tip Harman Kardon ca la majoritatea laptopuri lor de la acest brand. Ca și caracteristici speciale are: tastatură iluminată, carcasă din aluminiu, baterie de 6 celule și bluetooth. Multe laptopuri au baterii de 4 celule, dar la o configurație puternică e nevoie de 6 celule. Astfel autonomia maximă poate atinge 4-5 ore. Are preinstalat versiunea 8.1 64 de biți care e foarte bună deoarece cea pe 32 de biți reduce din performanțe (nu vede toată memoria RAM și nu e la fel de rapid).

Plusuri: ecran cu imagine detaliată, configurație performantă, calitate audio superioară, tastatură iluminată și are încărcare USB.
Minusuri: destul de greu.

Toshiba Satellite P70-B-106 e unul din laptopurile multimedia ale acestui brand și dacă nu vi-l permiteți pe acesta, optați pentru unul cu ecran de 15 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu