≡ Meniu

Toshiba Satellite P70-B-10C, laptop multimedia de 17,3 inci

Toshiba Satellite P70-B-10C e un notebook PC cu ecran de 17,3 inci, rezoluție Full HD și cu sistem de operare Windows 8.1. Eu zic că este un foarte bun laptop multimedia, util chiar și la jocuri deoarece are un procesor i7 quad core (scoate undeva la 8000 de puncte la benchmark) și cip grafic R9 M265X de la AMD (cipul e unul din clasa 2).
Eu recomand modelul acesta cuiva care vrea ceva nu prea scump, dar care să aibă tehnologie de ultimă oră integrată. Prin tehnologie actuală mă refer la procesorul foarte rapid, la disponibilitatea wireless dual band, că are tastatură iluminată și Windows 8.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim o sculă de top. Evident că dacă nu te interesează prea mult să te uiți la filme pe el atunci poți să-l conectezi la un televizor prin intermediul portului HDMI.

Toshiba Satellite P70-B-10C, laptop multimedia de 17,3 inci

Specificațiile aparatului acesta sunt unele de top deoarece are procesor i7-4710HQ quad core, placă video Radeon R9 M265X cu 4GB memorie RAM, 16GB memorie RAM a sistemului și un hard SSHD de 1TB.
Pentru conectarea la net te poți folosi de wireless ac (suport Gigabit pe wireless) ori de placa de rețea normală care are suport Gigabit. Placa wi-fi ac e una dual band, iar viteza maximă o vei obține doar pe 5Ghz.
Sunetul e unul excepțional, dar normal că nu poate să fie echivalent unui sistem audio dedicat. Oricum, e vorba despre Harman Kardon cu suport DTS. 😉

Plusurile acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă prea mult, că e performant, fiabilitatea și că are hard rapid (are un SSD de 8GB care lucrează precum un cache).
Minusurile există, acest aparat fiind unul foarte bun, dar are câteva lipsuri cum ar fi un SSD adevărat și ecranul 4K.

Acest laptop e gândit precum un notebook replacement, iar dacă vrei să vezi un film Blu-ray pe el atunci acest lucru e posibil mulțumită unității optice, dar și a faptului că are ecran Full HD.
Pentru a vă face o părere despre el am pus alături un clip Youtube, dar trebuie să vă avertizez că acest clip e unul la modelul P70-A.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu