≡ Meniu

Toshiba Satellite P70-B-10T, desktop replacement cu wi-fi ac

Toshiba Satellite P70-B-10T e un laptop de 17,3 inci care e perfect ca desktop replacement. Vine cu o rezoluție Full HD, iar jocurile vor rula destul de bine grație procesorului i7 quad core. Vine chiar și cu Windows 8.1 pentru ca tu să poți intra pe net din prima.
Un laptop precum acesta e numai bun la jocuri (aici trebuie mulțumit și plăcii video Radeon R9 M265X), dar și la filme Blu-ray. În cazul în care ecranul de 17 o să vă fie prea mic atunci vă recomand să conectați aparatul la un televizor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani beneficiem de cea mai nouă tehnologie, adică procesor quad core, wireless ac, sunet cu suport dts și altele.

Toshiba Satellite P70-B-10T, desktop replacement cu wi-fi ac

Specificații care te-ar interesa la acest model sunt procesorul i7-4720hq cu patru nuclee, ecranul Full HD care are o diagonală de 17,3 inci, cei 16 giga de RAM și hardul de 2 terra. Aceste lucruri ar fi principalele aspecte hardware, iar pe partea soft vine cu Windows 8.1 și cam atât.
Nu prea înțeleg de ce am pus un hard de 2TB deoarece e o capacitate extrem de mare, iar lipsa unui SSD cred că se va vedea.

Plusurile unui astfel de model ar fi aspectul plăcut, că are o impresionantă putere de procesare și că are o portabilitate bună (bateria cu 6 celule ține vreo 4 ore, iar greutatea e de 2,9 kilograme).
Contra achiziției ar fi lipsa unui ecran 4K și a SSD-ului.

Dacă te interesează un laptop puternic pentru acasă atunci un astfel de Toshiba ar fi recomandarea mea. Evident că sunt și alte modele care ar putea concura cu acesta, dar modelul de față are wi-fi ac și un procesor foarte puternic. Aceste două lucruri vor face ca totul să fie fluent și ca descărcările de pe net să se termine rapid. Placa wireless e una bună, dar nu știu dacă o să ducă mai mult de 500Mbits. Adevărul e că pentru o bandă mai largă pe net ai nevoie și SSD.
În prezent nu sunt clipuri cu seria P70-B și de aceea alături am pus cu P70-A.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu