≡ Meniu

Toshiba Satellite P70-B-10U, laptop multimedia cu R9 M265X

Laptopurile ca și Toshiba Satellite P70-B-10U se adresează celor care vor performanțe superioare dar și calitate. Nu orice serie oferă astfel de componente hardware, iar ele pot afecta destul de mult prețul aparatului. În prezent, un laptop e destul de util și mai există și varianta mai portabilă – tableta, dar nu aveți un ecran așa de mare, tastatura fizică lipsește și nu oferă multe porturi precum un laptop. De ceva timp, există tablete ieftine și cu Windows 8.1 și puteți folosi cam același programe.

Alternative sunt multe dar prefer laptopuri cât mai noi deoarece aduc un plus de eficiență dar și tehnologii mai avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P70-B-10U, laptop multimedia cu R9 M265X

Configurația sa e una cu procesor Core i7-4720HQ, 8GB RAM, hard de 1TB, placă video Intel și cea dedicată R9 M265X. Poate fi o bună configurație pentru gamerii înrăiți, dar când vă jucați jocuri autonomia are de suferit. Motiv pentru care, e bine să țineți acel laptop în priză. Un ecran mai detaliat e ideal pentru cei ce editează sau preferă imagini mai calitative. Nu cred că veți observa diferențe mari la filme deoarece e un ecran de 17 inci. Mai bine optați pentru un televizor sau monitor deoarece oferă caracteristici mai bune.

Un laptop devine foarte util atunci când sunteți plecat de acasă, dar unul ceva mai mic e mai ușor de transportat. Specificații tehnice ale unui laptop sunt în funcție de prețul său dar și dotările speciale sunt importante, deoarece unele pot fi chiar utile. Era mai ieftin fără Windows 8.1, dar în final tot trebuia să-l instalați. Nu recomand alt sistem de operare deoarece nu sunt drivere pentru sisteme vechi.

Plusuri: arată excelent, are un ecran FullHD, tastatură iluminată, autonomie de peste 4 ore, carcasă din aluminiu, procesor foarte bun.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite P70-B-10U poate înlocui orice desktop vechi și nu are nevoie de un monitor deoarece are un ecran de 17 inci care oferă multe detalii. Clipul de jos vă este de folos în alegerea modelului dorit și poate că nu vă puteți face o idee din poza de sus (pentru că e cam mică). Oricum, arată cam ca și seria precedentă – S50-A.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu