≡ Meniu

Toshiba Satellite P70-B-11N, laptop cu ecran FullHD de 17 inci și SSHD

Toshiba Satellite P70-B-11N e o alternativă la seria Qosmio deoarece performanțele sunt la fel de mari. Cu astfel de laptopuri seriile clasice pentru jocuri vor dispărea, dar în fiecare an sunt lansate tot mai multe laptopuri. Nu e nevoie de ultima generație de procesoare cât timp performanțele sunt pe măsură. Acest laptop are un procesor Intel generația a 4-a iar ultima generație disponibilă de la acesta e Skylake. Unele componente pot fi înlocuite ori chiar se mai poate pune o plăcuță de memorie RAM dacă un slot e liber.

Un laptop ca acesta poate să vă înlocuiască desktopul deoarece are un ecran generos și dotări bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P70-B-11N, laptop cu ecran FullHD de 17 inci și SSHD

Procesorul unui laptop e cea mai importantă componentă și e bine să fie cât mai performantă. Spun asta deoarece performanțele componentelor pentru laptopuri sunt inferioare comparativ cu cele de pe platformele desktop. La acesta, vom găsi un procesor i7-4720HQ, 8GB RAM, un SSHD de 1TB cu 8GB memorie flash, Radeon R9 M365X. Această placă video e cea dedicată dar procesorul are și el o placă video care e integrată.

E un laptop cu carcasă rigidă și ușoară deoarece nu e din plastic ci din aluminiu. Greutatea sa nu poate fi un minus pentru că e vorba de un model multimedia. Multe laptopuri vin cu Free DOS dar tot cele cu Windows 10 preinstalat mi se par mai interesante deoarece nu mai trebuie să instalați ulterior sistemul de operare. Am observat că funcția de încărcare prin USB a diverselor gadgeturi e destul de des întâlnită și s-ar putea să ajungă în viitor și pe laptopuri mai ieftine.

Plusuri: are tehnologie WiFi ac, tastatură iluminată, difuzoare Harman Kardon, performanțe mari și designul elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite P70-B-11N face parte din seria P70-B iar din nume reiese că are un ecran mare dar și că e la a doua generație. Nu se mai lansează laptopuri cu ecran mai mari, dar cele de 18 inci mi se păreau destul de reușite pentru acasă. Spun asta deoarece aveau standard un ecran FullHD, proceosr Core i7, 8GB RAM, se puteau pune două medii de stocare (depinde de producător).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu