≡ Meniu

Toshiba Satellite P70-B-11P, laptop performant cu ecran de 17 inci

Laptopul Toshiba Satellite P70-B-11P nu e unul din seria Qosmio dar nici nu trebuie să fie deoarece și așa mi se pare destul de bun. Un minus ar putea fi lipsa SSD-ului sau lipsa suportului pentru două medii de stocare diferite (SSD și HDD). Un hard disk mare nu mai e un plus deoarece nu prea aveți ce să stocați și nici nu prea are sens cât timp totul e pe internet, dar și serviciile de stocare online sunt utile.

Alternativele sunt multe deoarece acesta nu e un laptop ieftin și în același buget se poate alege un model cu ecran de 15 inci, dacă se dorește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite P70-B-11P, laptop performant cu ecran de 17 inci

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i7-4720HQ și e prezent cam pe orice laptop mai performant. Placa video e una de tip HD Graphics 4600 și e cea din procesor, dar are și cea dedicată Radeon R9 M365X. Spre deosebire de alte laptopuri din serii inferioare, acesta are 16GB de RAM (nu poate fi mărită la mai mult), un hard de 2TB și o placă video Radeon R9.

Acesta are cam toate dotările clasice, la care se adaugă câteva dotări speciale. Calitatea audio e una destul de bună deoarece are difuzoare de tip Harman Kardon cu tehnologie audio DTS. Tehnologia bluetooth a devenit standard și cu ea se poate conecta un mouse wireless. Ca oricare alt laptop premium și acesta prezintă tastatură iluminată dar și carcasă din aluminiu. Greutatea laptopului nu e foarte mică deoarece are o baterie mare – 6 celule. Un laptop cu așa performanțe are și un consum cam mare, deci e necesar o baterie mare.

Plusuri: are Windows 10, ecran Full HD, funcție de încărcare prin USB, WiFi ac, arată foarte bine.
Minusuri: destul de greu.

Toshiba Satellite P70-B-11P e înlocuitorul perfect pentru desktopul actual sau pentru un laptop mai vechi. Cam toate laptopuri cu ecran mare au componente superioare și imaginea e HD+ sau FullHD (depinde de serie). Clipul de mai jos vă ajută să vă faceți o idee despre el sau despre altul care face parte din aceeași serie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu