≡ Meniu

Toshiba Satellite Pro R50-B-119, laptop business cu Windows 7

Toshiba Satellite Pro R50-B-119 e un laptop destinat segmentului business și se recomandă prin faptul că are procesor i3-4210U, ecran anti glare, hard rapid cu 7200 rotații, wireless ac și Windows 7 (vine cu licență la Windows 8 Pro). Bateria sa ține vreo 7 ore chiar dacă e una care are doar 4 celule, iar asta face ca portabilitatea aparatului să fie maximă.

Laptopul are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în orice situație.
Aspectiv arată ok, fiind un laptop mat, precum majoritatea laptopurilor destinate oamenilor de afaceri, lucru vizibil de mai jos.

Toshiba Satellite Pro R50-B-119, laptop business cu Windows 7

Pe partea de specificații principalele elemente ar fi procesorul i3, ecranul non reflective, că are TPM pe partea de securitate, hardul rapid și bateria care țin mult. Carcasa e una făcută așa încât laptopul să fie rezistent și să poată fi plimbat în geantă fără a-ți fie frică că se strică.
Pe partea soft vine cu Windows 7. O să vă întrebați cum e posibil așa ceva în anul 2015, iar răspunsul ar fi că multă lume e obișnuită cu 7 nu nu ar trece pe 8.1 orice ar fi.
Memoria RAM e de 4GB, iar mai mult se poate pune deoarece suportă până la 16 giga. În opinia mea sunt suficienți 4GB și mai mult nu e nevoie.
În cazul în care doriți să instalați alt sistem de operare atunci acest lucru se poate face folosind unitatea DVD ori portul USB 3.0 (are două porturi USB 3.0 și unul 2.0).

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă mult, fiabilitatea ok (vine cu o garanție standard de 3 ani), că are portabilitate ok și wireless-ul ac.
Contra ar fi că nu are rezoluție mai mare. Evident că pentru un ecran de 15,6 inci nu ai nevoie de o rezoluție mai mare deoarece nu are sens.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că nu arată rău, că e foarte rezistent, că poate fi utilizat pentru diferite sarcini și că bateria sa ține mult, foarte mult.
Din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre acest notebook PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu