≡ Meniu

Toshiba Satellite Pro R50-C-104, laptop office de 2.1 kg

Toshiba Satellite Pro R50-C-104 face parte din seria Pro, adică e ceva superioară altor serii. Nu aș putea spune că un laptop de tip business deoarece trebuia să aibă dotări specifice, dar și un pachet software corespunzător. E un brand destul de cunoscut care oferă doar soluții fiabile pentru acasă ori pentru micile companii. Din poza de jos e poate observa că are un finisaj elegant, iar din clipul de la final se vede și mai bine designul acestei serii și cam care ar fi dotările sale.

Alternativele sunt multe deoarece unii producători oferă laptopuri similare puțin mai ieftine, dar poate că vă interesează alt aspect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Pro R50-C-104, laptop office de 2.1 kg

Configurația sa e prezintă pe multe alte laptopuri, motiv pentru care nu cred că acest aspect vă atrage foarte mult. Cu alte cuvinte, are un Core i3 Broadwell, 4GB RAM la o frecvență destul de bună, spațiu de stocare de 500GB, Intel HD. La partea de dotări e precum oricare alt laptop doar că nu poate fi unul de tip business fără cititor de amprentă, TPM, DisplayPort și altele. E nevoie de acea ieșire video specială dacă dacă vreți să conectați un monitor 4K, dar și ieșire HDMI de pe laptop de mai sus mi se pare suficient de bună deoarece nu afectează calitatea conținutului 1080p.

Chiar dacă autonomia maximă e de 8 ore, aceasta poate fi atinsă doar dacă nu folosiți tehnologii wireless ori alegeți o luminozitate scăzută la ecran. Instalarea sistemului de operare e destul de ușoară dacă vă folosiți de un stick USB 3.0, dar se poate instala și prin metoda clasică. Bineînțeles, Windows 10 e cea mai bună alegere de la ora actuală chiar și pentru unele tablete.

Plusuri: autonomie de lucru mare, design interesant (robust și ușor), performanțe decente, fiabilitate.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Toshiba R50-C-104 face parte din a 3-a generație de laptopuri office/business dar arată similar cu anterioara. Cu siguranță putea fi mai ieftin ținând cont de concurență, doar că nu orice brand oferă un laptop cu autonomie maximă de 8 ore, WiFi ac, suport pentru 16GB RAM și altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu