≡ Meniu

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10T, laptop de gaming

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10T e un laptop din noua serie de gaming de la acest brand. Seria Qosmio e cunoscută pentru dotările și performanțele sale, chiar și designul e unul specific. Spre deosebire de vechile modele, acesta e mai portabil adică are doar 2.9 kg. Poate vi se pare și așa cam mult, ei bine, are un ecran de 17 inci și nu de 15 inci.

Alternative sunt multe dacă nu vă interesează neapărat acest brand ori această serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10T, laptop de gaming

Procesorul său e unul de tip Core i7-4720HQ care e conceput special pentru redare de jocuri sau aplicații care au cerințe hardware mai mari. Are o placă video integrată dar cea dedicată mi se pare mult mai bună pentru redare media. Nu e vorba de noua seria Broadwell de la Intel, dar diferențele sunt foarte mici.

Ecranul său e un LCD LED cu imagine de 1920 cu 1080 pixeli, deci e unul de tip FullHD. Pe partea de memorie RAM are două plăci de 8GB fiecare și sunt la o frecvență de 1600MHz. Deci poate fi satisfăcător acel multitasking oferit de memoria RAM existentă, dar și așa nu poate fi extinsă la mai mult. Spațiul de stocare e reprezentat de un har de 1TB și de o memorie SSD de 8GB.

Placa video Radeon R9 M265X e prezentă pe multe laptopuri de gaming și nu văd de ce nu ați alege-o. Dotările sale sunt destul de bune: unitate Blu-ray, difuzoare stereo Harman Kardon, tehnologia audio DTS; cameră web HDM USBuri 3.0 și 2.0, WiFi ac, bluetooth.

Ca și caracteristici speciale are: tastatură iluminată, securizare Kensington, carcasă aluminiu, touchpad cu gesturi și USB 3.0 cu funcție de încărcare USB. Windows 8 de 64 biți e ideal pentru acesta și nu recomand alt sistem deoarece acesta va evidenția mai bine performanțele sistemului.

Plusuri: tastatură iluminată, design modern, autonomie satisfăcătoare, WiFi ac, sistem de răcire eficient, portabil pentru un laptop de 17 inci și componente hardware pe măsură.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-10T e o alegere bună pentru cei care vor performanțe similare cu cele oferite de un eventual PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu