≡ Meniu

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-110, laptop pentru jocuri cu ecran de 17 inci

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-110 nu poate fi comparat cu orice laptop și cel mai bine se poate observa la capitolul configurație. Această serie numită Qosmio diferă cu mult de alte serii dar și față de predecesoarele. Se observă ușor că dimensiunile dar și greutatea sa tind spre cele ale unui laptop normal. Astfel, greutatea sa e de numai 2.9 kilograme și nu e mult pentru n laptop cu ecran de 17 inci.

Alternativele sunt multe dacă luați în calcul și laptopuri multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-110, laptop pentru jocuri cu ecran de 17 inci

Procesorul acestui laptop e un i7 de gaming (modelul 4720HQ), iar acesta are o placă video interesantă însă nu e la fel de performantă ca cea dedicată. Mă refer la Radeon R9 M265X și chiar dacă nu e GeForce, performanțe sunt pe măsură. Dacă nu ar fi avut un ecran FullHD, nu e nevoie de așa componente. Laptopurile multimedia au componente cu consum redus (procesor cu frecvență scăzută și plăci video mai ieftine).

Nu suportă mai multă memorie decât are preinstalat – 16GB. Spațiul de stocare e unul de 1TB și e vorba de un SSHD deoarece are o memorie flash de 8GB. Nu trebuie neglijate nici dotările sale: blu-ray, difuzoare stereo, cameră web HD, tehnologie audio avansată, WiFi ac. Nu putea avea o baterie mică deoarece configurația e una foarte bună.

Portul USB 3.0 poate fi folosit pentru a încărca telefonul ori alt tip de gadget similar. Are Windows 8.1 și chiar dacă poate v-ați fi dorit versiunea 10, se poate face upgrade la ea. O versiune mai nou prezintă îmbunătățiri mai la toate capitolele și arată chiar mai bine.

Plusuri: are Windows 8.1, ieșire video 4K, bluetooth, USB 3.0, design modern, componente foarte bune și altele.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Toshiba Satellite Qosmio X70-B-110 e o alegere ceva mai scumpă pentru că are o componente ideale pentru gaming. Chiar și dotările sale vor fi utile ori de câte ori îl veți folosi. Nu cred că un desktop ar fi mult mai ieftin dar depinde de bugetul vostru sau de cât de mult vă doriți o portabilitate superioară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu