≡ Meniu

Toshiba Satellite Radius 11 CL10W-C-105, laptop cu ecran pliabil

Toshiba Satellite Radius 11 CL10W-C-105 nu e o variantă cu ecran detașabil cum e la unele serii, dar și așa ecranul poate fi pliat pentru a avea o tabletă. Și așa, puteți folosi acel ecran ca cel al unei tablete clasice deoarece e unul multi-touch. UN laptop în același preț, dar cu ecran clasic poate avea chiar și procesor Core i3, dar astfel de laptopuri sunt destul de puține și nu e unul multimedia (doar office). Ținând cont că acesta poate fi un gadget 2 în 1 (laptop și tabletă).

Alternativele sunt laptopurile clasice care pot fi mai performante dacă nu doriți nimic special la ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Radius 11 CL10W-C-105, laptop cu ecran pliabil

Procesorul acestui model nu e foarte performant, însă pentru o tabletă e foarte bun. E un Celeron N3050 care e prezent pe multe laptopuri accesibile dar și unele tablete. Ecranul de 11.6 inci are o imagine satisfăcătoare – HD, și nu e nevoie de unul mai mare deoarece ar fi prea greu laptopul. Un desktop are nevoie de un ecran mare pentru că lucrați de la o distanță mai mare.

Cam fiecare brand  oferă laptopuri ca și acesta dar designul nu e chiar același dar nici componentele nu diferă. Pe partea de memorie RAM are 2GB la o frecvență de 1600MHz, iar la stocare are o memorie de 32GB. Chiar dacă nu are un hard, memoria flash e mai rapidă, astfel că aplicațiile pornesc mai rapid.

Dotările sale sunt corespunzătoare pentru un așa laptop. Mă refer la faptul că e compact și cu imagine de 10 inci. Nu are nevoie de prea multe USBuri, iar HDMI-ul vă permite să conectați un ecran mai mare la acest laptop. Tehnologiile de comunicații sunt puține dar nici nu e nevoie de altele – WiFi și bluetooth.

Plusuri: design compact, Windows 10, ecran HD cu tehnologie touch, tehnologie bluetooth etc.
Minusuri: memoria RAM putea fi mai multă.

Acest gadget Toshiba Satellite Radius 11 CL10W-C-105 e unul dintre cele mai funcționale gadgeturi de pe piață, dar parcă unul cu ecran detașabil ar fi mai portabil (e mai ușor iar tastatura e precum o stație de andocare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu