≡ Meniu

Toshiba Satellite Radius 12 P20W-C-104, laptop cu ecran touch FullHD

Toshiba Satellite Radius 12 P20W-C-104 e o alegere nu chiar accesibilă, însă ține locul unei tablete, unui desktop dar și a unui laptop. Tehnologia multi-touch e foarte utilă pe sistemele de operare care oferă o interfață corespunzătoare – Windows. Ecranul nu e detașabil ci doar rabatabil, deci nu e o tabletă chiar ușoară de transportat însă e una cu multe porturi și cu componente superioare. Consider că 8GB de RAM e de ajuns deoarece un astfel de laptop nu va consuma multe resurse.

Alternativele sunt multe dacă e să optați pentru un laptop fără ecran touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Radius 12 P20W-C-104, laptop cu ecran touch FullHD

Procesorul acestui laptop e destul de bun chiar dacă nu e cel mai performant. Nu e nevoie de procesor de gaming deoarece e un laptop de tip office și pe care nu veți juca jocuri. În opinia mea, un laptop de gaming trebuie să aibă un ecran cât mai mare însă cel mai mare e de 17 inci. Imaginea mi se pare suficient de detaliată și nu e nevoie de un ecran 4K.

Un alt plus al acestui model ar fi SSD-ul care e mult peste un hard disk și chiar dacă are scrieri limitate, el face ca totul să pornească instant. Spre deosebire de o tabletă, acest gadget oferă posibilitatea conectării ușoare a unui mouse sau a altor periferice (multe porturi). Carcasa sa e destul de rigidă pentru că e din aluminiu, însă și și greutatea sa e un punct forte – 1.3 kg. Orice laptop convertibil sau tabletă trebuie să aibă Windows 10 deoarece ulterior e mai dificil să instalați sistemul, dar nu imposibil (chiar dacă nu are unitatea DVD, vă puteți folosi de portul USB 3.0).

Plusuri: tastatură iluminată, USB 3.0 cu Sleep-and-Charge, design convertibil, tehnologie Wifi ac.
Minusuri: nu e prea ieftin.

Toshiba Satellite Radius 12 P20W-C-104 e un laptop destul de bun din cele mai multe puncte de vedere și nu e nevoie de unul mai mare deoarece un laptop mare e și greu. Am pus clipul de jos ca să vedeți mai bine cum arată acesta dar nu diferă cu nimic de restul variantelor – cu ecran diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu