≡ Meniu

Toshiba Satellite Radius 14 L40W-C-107, laptop cu ecran touch de 14 inci

Toshiba Satellite Radius 14 L40W-C-107 e un gadget modern care are design convertibil. Mai precis, poate fi folosit ca o tabletă deoarece are ecran tactil iar ecranul e rabatabil (ca în poza de jos). Puteți folos laptopul cum doriți, fie vă folosiți doar de ecran fie folosiți și acea tastatură fizică. Nu e unul dintre acele laptopuri la care se poate detașa ecranul. Designul e apropiat de cel al unui laptop normal adică are chiar și touchpad alături de tastatura fizică.

Un laptop ceva mai ieftin e unul fără ecran touch însă parcă nu mai e așa de interesant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Radius 14 L40W-C-107, laptop cu ecran touch de 14 inci

Procesorul unui astfel de laptop nu putea fi unul prea performant. Are următoarele componente hardware: placă video Intel HD 5500, procesor Core i3-5005U, 4GB de RAM, hard de 1TB etc. Ecranul său de 14 inci are o imagine HD și tehnologia touch e un plus. Există laptopuri cu ecran detașabil dar la acele performanțele sunt inferioare deoarece componentele sunt integrate în ecran și spațiul de stocare e mic (nu are hdd).

Dotările sale nu sunt numeroase deoarece laptop e destul de subțire și mic. Mai precis, are porturi USB, cameră web HD, tehnologie DTS, HDMI. O calitate audio mai bună poate fi dată de un sistem audio exterior datorită puterii superioare (unul 2.1 e ceva mai interesant dacă are un subwoofer de lemn). Dotările speciale sunt următoarele: touchpad cu gesturi, design convertibil, Windows 10 pe 64 de biți, WiFi ac, bluetooth (pentru a conecta un mouse sau căști wireless), baterie de 3 celule.

Plusuri: are Windows 10, carcasă din aluminiu, ecran touch rabatabil, calitate audio decentă, autonomie de 10 ore.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Toshiba Satellite Radius 14 L40W-C-107 nu putea să coste cât un laptop clasic și cu cât e mai compact sau dotat un laptop, cu atât e mai scump. Am pus clipul de mai jos pentru a vă putea face o idee despre el, dar și pentru a face o alegere bună. Toate gadgeturile cu ecran tactil vin cu sistem de operare Windows 10 și nici nu aș alege altul deoarece nu toate sistemele oferă o interfață corespunzătoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu