≡ Meniu

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-102, laptop convertibil cu ecran touch

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-102 nu poate fi comparat cu un laptop clasic deoarece are o greutate redusă, ecranul e rabatabil, rezoluția e ridicată (1080p) și altele. Din poza de jos se poate observa că poate fi pliat iar ecranul nu e detașabil. Modul tabletă nu are nevoie de stand și balamalele permit să pliați la maxim ecranul. Îmi place combinația de gri cu negru dar putea fi și pe argintiu acea ramă la ecran. Seriile precedente aveau design puțin diferit, parcă erau cu mai mult negru dar în rest nu ofereau nimic în plus.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu aveți nevoie neapărat de ecranul tactil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-102, laptop convertibil cu ecran touch

Procesorul său e unul clasic adică nu e nevoie să fie mai special. Adică e un Intel Broadwell Core i5-5200U cu placă video integrată, iar una dedicată e bună pentru jocuri. Ecranul de 15 inci are o imagine 1080p iar tehnologia e una touch și acceptă gesturi cu maxim 10 degete. Deci poate fi folosit ca și ecranul unei tablete.

Restul componentelor sunt excelente pentru că e un model de tip office/business. Bateria de 3 celule oferă o autonomie mare dar ea depinde de cât de solicitată e configurația. Nu recomand o versiune de Windows mai veche ci doar mai nouă pentru că nu oferă interfață pentru tehnologia touch. Puteți să interacționați ușor dacă aveți un așa ecran dar și mouse-ul e bun pentru cei ce lucrează la birou (ceva mai multă precizie). Dimensiunile sale sunt relativ cele clasice, doar că din lateral se observă că e mai subțire (pentru că îi lipsește unitatea DVD).

Plusuri: are greutate redusă, are tehnologie WiFi ac, autonomie de lucru mare, calitate audio superioară, convertibil etc.
Minusuri: prețul cam piperat.

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-102 arată ceva mai diferit decât seria precedentă dar nu cu mult. De aceea am și pus clipul de mai jos și cred că vă este de folos în alegerea modelului dorit. Laptopurile simple cu același componente pot costă chiar jumătate dar cel de sus se adresează celor care vor și o tabletă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu