≡ Meniu

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10H, laptop convertibil de 15 inci

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10H e unul dintre cele mai elegante laptopuri de pe piață și pare a fi cel mai mare din seria Radius. Designul convertibil e un plus al acestui laptop și spre deosebire de unele modele, ecranul e rabatabil și nu detașabil. Acelea sunt ceva mai portabile deoarece ecranul e o tabletă iar tastatura e o stație de andocare. Dacă vi se pare cam scump această serie oferă și variante cu ecran mai mici. Astfel, laptopul poate fi mai ușor de transportat ori ținut în mână.

Alternativele sunt destul de multe în special dacă nu vă trebuiesc ecranul touch, SSD-ul sau o imagine 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10H, laptop convertibil de 15 inci

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i5-5200U de 2.2 GHz cu placă video integrată. Performanțele sunt foarte ridicate pentru un laptop de tip office și se datorează întregii configurații. Chiar și SSD-ul său are un rol foarte important (totul pornește instant). Ecranul IPS de 15.6 inci e destul de plăcut deoarece are o imagine FullHD și se poate interacționa cu el deoarece are tehnologie touch ca la tablete.

Suportă mai multă memorie RAM decât are instalat dar cred că 8GB e de ajuns. Un SSD mare e ideal pentru cei care vor mai mult spațiu dar și performanță pe laptop. Dotările sale sunt puține pentru că e și foarte subțire dar nu sunt cu mult mai diferite de cele ale unui laptop clasic.

Dotările sale mai speciale sunt următoarele: tastatură iluminată, Kensington, carcasă aluminiu și USB 3.0 Sleep-and-Charge. Sistemul de operare e Windows 10 pe 64 de biți și e prezent pe mai toate laptopurile cu ecran touch. Dimensiunile sale sunt cele ale unui laptop de 15 inci doar că e mai subțire. Consider că se putea reduse și mai mult din greutatea laptopului deoarece există laptopuri chiar și de 2kg.

Plusuri: design premium, SSD mare, greutate redusă, finisaj din aluminiu, USB 3.0 cu funcție de încărcare, Windows 10.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10H e alegerea corectă pentru cei ce vor un laptop mai mare deoarece un ecran mic nu oferă mult spațiu de lucru și nici nu prea puteți viziona filme. Clipul de jos e cu un laptop similar și care arată la fel ca cel de jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu