≡ Meniu

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10J, laptop cu ecran multi-touch

Laptopurile convertibile sunt destul de populare deoarece sunt mulți utilizatori care și-ar dori o tabletă pe lângă un laptop dar nu-și permit două gadgeturi. Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10J e unul dintre acele laptopuri și ecranul nu e detașabil ci doar rabatabil. Laptopurile cu ecran detașabil au componentele integrate în ecran, de aceea și performanțele sunt diferite. Întotdeauna, gadgeturile mai compacte sau cu mai multe tehnologii sunt mai scumpe.

Alternativele sunt multe, ținând cont de buget și poate că nu vreți neapărat un laptop cu ecran touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10J, laptop cu ecran multi-touch

Procesorul său e destul de popular deoarece e prezent pe multe laptopuri – Core i5-5200U (generația a 5-a numită Broadwell). Placa video a acestui procesor e una integrată deci nu o recomand celor pasionați de jocuri. Se pot viziona filme HD și FullHD pe acesta ori pe un ecran mai mare dacă folosiți ieșire HDMI. Ecranul e diferit chiar dacă e tot unul de 15 inci – imagine FullHD, tehnologie touch cu gesturi și panou IPS (pentru unghiuri de vizibilitate maxime).

Spațiul de stocare e unul generos și putea fi mai bun adică să aibă o viteză de rotație mai mare. Poate fi upgradat cu un SSD dacă vreți ca totul să pornească instant, însă și așa sistemul se mișcă excelent datorită memoriei RAM de 1600 MHz. Arată destul de bine și pe culoarea aurie deoarece tastatura e neagră și iasă ușor în evidență. laptopul poate fi folosit oricând ca o tabletă însă nu e la fel de ușor ca una. Nu veți găsi tablete așa de mari deoarece majoritatea sunt de 10 inci (mă refer la cele mari), iar cu Windows 10 sunt și mai puține.

Plusuri: are un ecran splendid, tastatură iluminată, greutate scăzută pentru un laptop dar nu și pentru o tabletă, hard disk mare și multe porturi.
Minusuri: nu e prea accesibil.

Toshiba Satellite Radius 15 P50W-C-10J nu e singurul model al acestei serii și cu ecran de 15 inci. Seria Radius oferă și variante mai mici dar un laptop cu ecran mic e și mai portabil (dimensiunea ecranului afectează greutatea laptopului).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu