≡ Meniu

Toshiba Satellite Radius L10W-B-101, gadget convertibil cu Windows 8.1

Toshiba Satellite Radius L10W-B-101 e unul dintre puținele laptopuri care pot fi folosite ca și tabletă. Există variante cu ecran detașabil sau care e doar touch. La acesta ecranul poate fi pliat până la 180 de grade. Oricum, La partea de portabilitate nu se poate compara cu o tabletă propriu-zisă. Dacă vreți două gadgeturi și nu vi le permiteți, acest tip e laptop e ideal. Ar mai fi de menționat faptul că puteți pune orice aplicație doriți, adică merg chiar și cele de pe desktop deoarece e același sistem de operare.

Funcția touch e utilă mai mult pentru navigare ori pentru a interacționa cu interfața sistemului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Radius L10W-B-101, gadget convertibil cu Windows 8.1

Dacă acest laptop are un procesor Dual Core nu înseamnă că poate reda orice. E un Celeron N2840 care dacă v-ați informat e mai bun decât cele precedente dar nu e peste un Pentium. Ținând cont că e un laptop care poate fi și o tabletă, consider că 4GB de RAM și un hard de 500GB sunt satisfăcătoare. În general, laptopurile nu suportă multe upgrade-uri deoarece sunt compacte.

Ca și dotări are: bluetooth, WiFi, USB 2.0, USB 3.0, HDMI, difuzoare și altele. Cele anterior enumerate sunt cele mai utile dar mai sunt și altele. Dacă vreți se poate conecta un mouse wireless sau chiar niște căști pentru muzică. Autonomia în mod economic e de maxim 5 ore și ceva, iar dacă luminozitatea e maximă, autonomia scade. Mai trebuie menționat că are o greutate de 1.3 kg, baterie de 2 celule (mică și eficientă), carcasă din plastic, touchpad cu gesturi, are preinstalat Windows versiune 8.1.

Plusuri: are Windows 8.1, poate fi folosit ca o tabletă, autonomie mare în mod office, port de viteză mare – USB 3.0, multitasking bun și altele.
Minusuri: greutatea mare pentru a fi folosită ca tabletă.

Toshiba Satellite Radius L10W-B-101 e ca oricare alt model din serie doar unele componente diferă. Arată foarte bine pe negru cu argintiu iar ecranul e unul splendid deoarece e HD. Ținând cont că îl folosiți de la o distanță mică, dimensiunea redusă a acestuia nu e un minus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu