≡ Meniu

Toshiba Satellite Radius L10W-B-102, laptop convertibil

Toshiba Satellite Radius L10W-B-102 e unul dintre puținele laptopuri convertibile și nu sunt așa de multe pentru că nu sunt chiar accesibile. Un laptop cu ecran rabatabil și touch nu e ceva ce puteți găsi la oricare alt laptop. Această caracteristică specială poate afecta prețul, deci în același buget s-ar putea să găsiți un laptop cu performanțe superioare.

Alternative sunt laptopurile cu configurații mai puternice și fără tehnologie touch la ecran. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Radius L10W-B-102, laptop convertibil

Configurația acestui laptop nu e una de vârf, mai precis, e una modică. Mă refer în special la procesorul său Quad Core N3540 care e un Pentium Bay Trail M. Pentru redare video are o placă video Intel și deci se poate viziona un film HD, dacă se dorește. Ecranul său nu e similar cu cel al unui laptop obișnuit ci e unul de 11.6 inci cu imagine de 1366 cu 768 pixeli.

Memoria RAM de 4GB cu frecvență de 1600 MHz e ideală pentru orice laptop, iar pe viitor vom vedea și DDR4 (poate spre sfârșitul anului). Hardul său e unul generos deoarece 500GB mi se pare suficient. Nu are unitate DVD dar nici nu veți găsi o astfel de dotare la un laptop convertibil. Instalare unor aplicații se poate face de pe un stick USB sau de pe internet. Nu are multe porturi USB, dar un mouse se poate conecta și wireless deoarece are bluetooth. Sistemul de operare trebuie să fie Windows 8.1 deoarece versiunile anterioare nu ofereau o interfață așa de bună.

Plusuri: ecran tactil cu imagine decentă, greutate redusă, autonomie bună, poate fi folosit ca o tabletă doar că e mai greu.
Minusuri: nu e chiar ieftin pentru acea configurație.

Acel Toshiba Satellite Radius L10W-B-102 poate fi un gadget 2 în 1 pentru cei care vor să economisească bani dar și spațiu pe birou. E un gadget care poate fi luat în oraș, la locul de luncă sau într-o excursie deoarece autonomie de lucru e generoasă. Totuși, nu se compară cu o tabletă clasică deoarece o tabletă e mai ușoară și autonomia sa e mai mare (dacă e vorba de un brand cunoscut).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu