≡ Meniu

Toshiba Satellite Radius L10W-C-108, laptop 2 în 1 cu Windows 10

Toshiba Satellite Radius L10W-C-108 trebuie comparat cu o tabletă și cu un laptop în același buget. Spun asta deoarece configurația e una decentă pentru a fi folosit ca o tabletă dar trebuie apreciat faptul că are un design modern. Configurația diferă de la un model la altul și, în general, prețurile sunt justificate. Poate fi rabatat ecranul ca și în poza de jos ori folosiți laptopul ca oricare altul.

E mai ieftin decât cele cu ecran mai mare și e normal să fie așa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Radius L10W-C-108, laptop 2 în 1 cu Windows 10

Procesorul acestui laptop e unul cu patru nuclee și e de tip Pentium N3700. Acesta are o placă video destul de bună deoarece redă conținut de calitate – HD. Ținând cont că are un ecran de 11.6 inci HD, nici nu văd de ce ați încerca să redați un conținut la calitate mult inferioară. Pentru a viziona un film, se poate utiliza acel port HDMI și un cablu de conectare la un televizor performant.

Puteți interacționa ușor cu un așa laptop deoarece are touchpad, ecran tactil dar se poate conecta și un mouse. Deci puteți alege cum să folosiți meniul, dar mouse-ul e cel mai eficient. Pot spune că e la fel de bun ca un laptop accesibil și e bine că are suficientă memorie RAM și spațiu intern. Nu orice tabletă oferă astfel de componente de aceea și prețul nu e foarte redus. Dotările sale sunt destul de limitate datorită designului dar și dimensiunii laptopului (11.6 inci). Are Windows 10 care e și cel mai bun sistem de operare pentru un gadget nou și mi se pare și cel mai rapid.

Plusuri: autonomie de lucru mare, design modern, ecran touch, greutate redusă, procesor performant.
Minusuri: nu are ecran FullHD.

Toshiba Satellite Radius L10W-C-108 nu singurul model a seriei Radius care are design convertibil, ci există variante chiar mai mari însă sunt și mai grele (cel mai mare e cel cu ecran de 15 inci). Am pus clipul de mai jos pentru a vă face o idee despre ele dar și restul modelelor (dimensiunea ecranului nu afectează aspectul laptopului).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu