≡ Meniu

Toshiba Satellite S50-B-14X, laptop cu wi-fi ac și fără DVD

Toshiba Satellite S50-B-14X e un laptop al anului 2015 care vine cu procesor i5 Broadwell (scoate 3751 puncte la benchmark), ecran de 15,6 inci cu rezoluție Full HD și cu o portabilitate demnă de invidiat (greutate de 2 kilograme și baterie care ține maxim 6 ore).
Producătorul zice că-i laptop, dar eu l-aș integra mai mult în categoria ultrabook deoarece e foarte portabil, are tastatură iluminată, nu are unitate optică, iar ecranule foarte clar.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci care are și mutle lucruri moderne integrate în el. Nu o să găsești prea multe modele cu wi-fi ac, procesor Broadwell și cu sistem de operare preinstalat la sub 4000 de lei cât costă acesta.

Toshiba Satellite S50-B-14X, laptop cu wi-fi ac și fără DVD

Pe partea de specificații acest model e unul care vine cu proceosr i5 5200u, placă video R7 M260, ecran Full HD de 15,6 inci și hard de 1000 de giga. Memoria RAM e de 8 giga, acest lucru însemnând că totul va rula fluent. Legat de hard pot spune că nu ar fi fost rău dacă ar fi avut un SSD de 240 de giga.
Are și tastatură iluminată (lucru sesizabil din clipul postat la finalul acestui articol).
E foarte bine că vine cu sistem de operare deoarece nu are DVD și de aceea unele persoane nu ar fi știut cum să instaleze OS-ul. În cazul în care o să vreți să instalați Windows 10 (prin 2016 când o să fie matur) atunci vă recomand să o faceți de pe un stick USB 3.0. În prezent e bine să rămâneți cu ce are instalat pe el deoarece aveți drivere doar pentru 8.1.

Sunt multiple lucruri de lăudat, printre acestea numărându-se tastatura comodă (e ergonomică deoarece seara o să vezi pe ce apeși, fiind iluminată), procesorul decent, placa video rapidă.
Mi-aș fi dorit de la acest model să aibă ecran 4K și SSD. Adevărul e că aceste două lucruri ar fi crescut prețul laptopului cu vreo 1000 de lei, pe puțin.

Concluzia mea legată de acest model e că e unul foarte bun pentru un power user, adică pentru un utilizator avansat. Cred că o să-ți depășească așteptările…

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu