≡ Meniu

Toshiba Satellite S50-B-14Z, laptop cu ecran HD

Toshiba Satellite S50-B-14Z face parte dintr-o serie ceva mai ieftină și cu procesor Intel Broadwell. Acesta mi se pare suficient de bun pentru redare media și jocuri. Astfel de laptopuri pot fi folosite și pentru uz office, adică navigare și aplicații. Arată foarte bile, aproape ca un L50-B, dar există câteva diferențe dar nu sunt așa de evidente. Bineînțeles, un finisaj pe gri/argintiu îi dă un plus de eleganță și merge perfect cu negru.

Alternative sunt seriile L sau C, depinde de preferințele fiecăruia și de bugetul alocat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite S50-B-14Z, laptop cu ecran HD

Procesorul său e unul din ultima generație și nu e unul oarecare ci unul Core i7-5500U, iar placa video Intel are o denumire similară – Intel HD Graphics 5500. Ecranul de 15 inci nu impresionează prin nimic deoarece nu diferă cu nimic față de altele. Totuși, la seria L există modele și cu ecran 1080p, dar cele cu panou IPS mi se par mult mai interesante. Bineînțeles, ecranul unui laptop poate fi folosit de la apropiere însă dacă vreți să vă uitați la un filme sau să faceți o prezentare, nu e prea plăcut.

În rest, are destulă memorie RAM – 8GB, iar aceasta e la o frecvență de 1600 MHz. Se pot stoca multe fișiere pe un hard de 1TB și pentru ceva mai mult, un hard extern e ideal. Placa video dedicată R7 M260 e perfectă pentru jocuri dar nu să le redați la prea multe detalii (depinde de jos). Bateria sa e una de 4 celule și e suficient de mare pentru o configurație atât de nouă. Are multe caracteristici speciale deoarece nu e un laptop oarecare. Sistemul de operare al unui laptop trebuie să fie destul de nou iar Windows 8.1 e perfect deoarece e o variantă pe 64 biți .

Plusuri: are tastatură iluminată, configurație multimedia, carcasă din aluminiu, are Windows 8.1 64 de biți, autonomie mare în mod economic etc.
Minusuri: nu are ecran 1080p.

Toshiba Satellite S50-B-14Z e un laptop bun cam pentru orice deoarece are o configurație performantă și dotările sunt aceleași ca la oricare alt laptop, poate chiar mai bune. Dacă vă interesează designul, jos am pus o prezentare .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu