≡ Meniu

Toshiba Satellite Z30-B-100, ultrabook cu tastatură iluminată

Toshiba Satellite Z30-B-100 arată foarte bine și din numele său se poate concluziona ușor că e vorba de un model de 13 inci. Nu e nevoie de un ecran mare dacă vreți portabilitate. Poate că nici nu vă doriți o unitate DVD ori multe porturi. Arată precum un ultraportabil și finisajul argintiu e plăcut. E vorba de o carcasă realizată din magneziu. Din poza de jos se observă că e suficient de mare pentru a lucra pe el, iar cu ajutorul HDMI-ului se poate conecta un TV sau monitor.

Alternativele sunt laptopurile simple de tip office care pot costa chiar și pe jumătate dar nu prezintă acele dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Satellite Z30-B-100, ultrabook cu tastatură iluminată

Procesorul Core i5-5200U de 2.2 GHz e perfect deoarece consumă puțin și e performant. Placa video HD 5500 e una integrată și la aceste modele consumul de energie e scăzut. Ecranul e doar HD dar există laptopuri și cu ecran 1080p sau 4K. Oricum, prețurile sunt pe măsură și laptopurile se adresează celor cu bani.

Memoria RAM de 8GB e la o frecvență bună și poate fi extinsă dacă e nevoie deoarece mai are un slot liber. Are un SSD generos – 256GB, e mult peste un hard deoarece aplicațiile dar și sistemul vor porni instant. Are dotări destul de bune și porturile sale sunt următoarele: USBuri 3.0, VGA, HDMI, ieșire audio etc. Pe partea de tehnologii are bluetooth dar și WiFi. Bateria de 4 celule e foarte bună deoarece configurația consumă puțin, deci autonomia e una mare. Altele caracteristici sunt: tastatura iluminată, încărcare prin USB 3.0, Kensington, touchpad cu gesturi etc.

Plusuri: are Windows 8.1, greutate redusă – 1.2 kilograme, tastatură iluminată, WiFi ac, configurație cu i5 Broadwell.
Minusuri: nu e prea ieftin.

Toshiba Satellite Z30-B-100 arată foarte bine iar dacă din poza de sus nu vă puteți face o idee, atunci vă recoamdn clipul de jos. Noua generație aduce componente mai noi, iar restul dotărilor sunt similare. Poate fi un model de tip business sau chiar unul pentru școală dacă vreți să-l folosiți pentru aplicații ori internet. Chiar dacă nu are modem 3G incorporat, poate fi luat unul USB cu cartelă SIM.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu