≡ Meniu

Toshiba Tecra Z50-A-181, laptop cu Windows 7+upgrade la 8.1 Pro

Laptopul Toshiba Tecra Z50-A-181 e un model cu configurație office și cu caracteristici de tip business. Un laptop din acest segment trebuie să ofere tehnologii care să mărească securitatea datelor, bateria trebuie să ofere o autonomie mare, greutatea laptopului să fie mică și fiabilitatea ridicată. Nu are nevoie de componente foarte performante deoarece nu e vorba de un laptop de gaming ci unul pentru uz office. Am pus poza de jos dar și un clip la final pentru cei interesați de aspectul său.

Ceva mai accesibilă e seria Z30, care oferă un ecran ceva mai mic iar componentele nu sunt mult mai diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Toshiba Tecra Z50-A-181, laptop cu Windows 7+upgrade la 8.1 Pro

Are componente destul de noi și sunt foarte bune pentru cum va fi folosit acest laptop: Core i7-4600U, 8GB RAM, SSD generos, placă video Intel HD Graphics. Din păcate nu are memorie RAM de tip DDR4 care e ceva mai performantă și de cele mai multe ori nu e nevoie să fie mai mare de 4GB. Are un ecran FullHD cu unghiuri decente de vizibilitate și pentru o imagine mai mare, se poate conecta un monitor sau televizor mare. Dotările sunt un alt aspect foarte important și sunt cele care le găsiți la alte laptopuri populare. E bine să aibă cel puțin un port USB 3.0 pentru o copiere mai rapidă mai rapidă a datelor, dar numai dacă aveți un stick cu interfață identică.

Autonomia de lucru e de maxim 8 ore și e mult mai mică dacă solicitați configurația, alegeți o luminozitate mare la ecran sau dacă folosiți tehnologii wireless. Alte caracteristici care nu le-am menționat sunt următoarele: tastatură iluminată, TPM și carcasă din magneziu. O parte dintre acestea sunt prezente și la modelele multimedia sau de gaming (mai puțin TPM).

Plusuri: are tastatură iluminată, conector pentru stație de andocare, carcasă robustă și greutate redusă.
Minusuri: nu prea sunt.

Toshiba Tecra Z50-A-181 e unul dintre modelele de tip business ale acestui brand doar că acesta e varianta mai mare, deoarece majoritatea modelelor au un ecran de 13 inci. Dacă nu sunteți deciși puteți viziona clipul de mai jos pentru a face o alegere inteligentă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu