≡ Meniu

Tricou bărbați Sofiaman 46295L Corai L INTL la 64 lei

În cazul în care vrei să te pregătești pe vară cu o garderobă pe măsură atunci îți recomand niște tricouri de bărbați Sofiaman. Probabil că aveți reticențe deoarece nu cunoașteți brandul și de aceea trebuie să vă spun că acest brand e unul românesc creat în 1996. Și-au început activitatea printr-o pijama de bunbac, iar din 2011 vând produse online.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Evident că sunt disponibile diferite modele, culori și măsuri care le poți vedea pe site.

Tricou-barbati-Sofiaman-46295L-Corai-L-INTL

Modelul din acest articol e un tricou bărbați cu mânecă scurtă. Gulerul e unul polo care poate fi închis cu 3 nasturi, iar în piept are un buzunar. Materialul e unul de calitate bună fiind realizat din bumbac în proporție de 100%.

Concluzia mea legată de acest tricou e că-și merită banii. Cred că știți că în trecut găseai tricouri românești care erau de cea mai bună calitate, iar după anii 90 nu mai găseai așa ceva, ci doar chinezării. Acum avem ocazia de a achiziționa ceva românesc care e de calitate.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Seba

    Modelul Sofiaman 461002, Maro arata mai bine. Rozul e mai modern dar mie imi plac culorile sobre.
    Am unul si l-am luat pentru cum arata. Materialul pare de calitate insa nu l-am spalat si vreau sa vad daca nu intra la apa la prima spalare

Lasă un comentariu