≡ Meniu

Tricouri Lacoste la 119 lei & tricoul lui Băsescu

Brandul Lacoste e unul foarte popular datorită calității materialelor și a purtării lor de către anumite personalități (Băsescu, de exemplu), însă pe piață sunt multe fake-uri și nu prea știi de unde să cumperi ceva original. M-am decis să-ți sar în ajutor și să te ajut cu niște tricouri Lacoste originale. De exemplu de aici poți cumpăra astfel de tricouri de la 119 lei, la acest preț fiind vorba despre un tricou cu imprimeu bleumarin.
tricouri-lacoste

Probabil cel mai aspectiv tricou e cel albastru aqua deoarece a fost tricoul de suflet al lui Băse, dar nici modelul bordo nu e rău.

Cred că ar trebui să intru puțin în istoria brandului, Rene Lacoste fiind cel care a pus bazele acestui brand. Era un sportiv (jucător de tenis francez) care prefera să aibă un echipament cât mai liber (să-i ofere cât mai multă libertate de mișcare) și astfel a luat naștere acest brand. Logoul cu crocodil a fost preluat pe tricou deoarece persoana era supranumită Crocodilul.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că materialul e 100% bumbac, iar datorită procesului special de vopsire acest tricou permițând spălări repetate. Aceste tricouri sunt foarte ușoare în purtare întrucât structura e de tip fagure de miere.
Contra achiziției ar fi prețul cam mare.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dan

    Urmaresc tricouri Lacoste de 35 de ani. Dar degeaba, ca cele care existau atunci. Ca forma, da, dar ca materiial nu. Erau de bumbac, subtiri de ziceai ca e material de iie, si nu erau transparente. Nici nu le simteai pe tine. Nu mai gasesc

  • admin

    Există mai multe modele de polo (cele cu guler). Există cele normale (ceva mai groase), dar și modele slim mai subțiri. Nu bag mâna în foc că toate cele slim sunt subțiri pentru că m-am uitat pe site-ul Lacoste și site-urile magazinelor online din vest și am văzut că există foarte multe modele derivate.
    Oricum calitatea tricourilor polo Lacoste e mult superioară altora, o spun în calitate de proprietar.
    Dacă cumperi tricouri Lacoste de pe Okazii te asigur că alea sunt fake. Un polo costând peste 300 lei.

Lasă un comentariu