≡ Meniu

UTOk 1005Qb, tabletă cu procesor performant și Android 4.4

UTOk 1005Qb e o tabletă destul de clasică și care merită încercată dacă nu aveți deja o tabletă. Designul ei e plăcut și clasic deci nu diferă cu mult de cel al tabletelor de la alte branduri similare. Oferă minimul de performanță necesar pentru unele aplicații, jocuri iar sistemul rulează destul de fluent. Acest producător oferă multe soluții dar majoritatea sunt pentru cei care vor ceva ieftin și performant. Tablete de la producători mai experimentați oferă mai multe tehnologii dar și un design mai special. Astfel tableta respectivă poate fi ușor distinsă dintr-un semnificativ de tablete.

Nu consider că are sens să vă luați o tabletă foarte scumpă dacă sunteți genul care schimbă des gadgetul pentru a ține pasul cu ultimele tendințe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOk 1005Qb, tabletă cu procesor performant și Android 4.4

Procesorul cu patru nuclee de 1.3 GHz e unul suficient de bun iar placa video e corespunzătoare. Pentru unele jocuri e nevoie de configurații destul de bune, dar nu toate sunt la fel. E important chipsetul dar și alte specificații ale sale iar un gadget de ultimă generație e de 2-3 ori mai scump. Tabletele cu 3G nu mai sunt așa la modă deoarece sunt cam peste tot hotspoturi. Ecranul de 10 inci nu e mare dar nici detaliat deoarece calitatea e una de tip 600p.

Memoria RAM e una de 1GB iar tabletele nu au nevoie de componente prea scumpe precum desktopurile. Spațiul intern e undeva la 8GB dar utilizabil e mai mic. Dotările sale sunt destul de multe dar nu sunt la fel de multe ca și cele ale unui laptop. E justificat de dimensiunile aparatului. Autonomia de lucru nu e foarte mare dar poate fi de ajuns dacă vreți tableta doar pentru uz casnic.

Plusuri: preț destul de atractiv, arată bine, performanțe superioare în acest preț și dotările.
Minusuri: nu are un ecran HD.

UTOk 1005Qb e alegerea ideală dacă nu aveți un brand favorit și pentru un buget destul de mic. Aceasta e mai mult pentru cei care vor un gadget portabil pentru acasă și pentru drumeții sau oraș, aș recomanda una cu autonomie mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu