≡ Meniu

UTOk 1020Qb, tabletă albă cu Android

UTOk 1020Qb e o tabletă apărută pe piață pe la mijlocul anului 2015, iar lucrurile pe care le vei aprecia la ea ar fi că are un cost de achiziție mic, că are ecran de 10 inci cu panel IPS și Android 4.4. Procesorul din dotare e unul quad core, lucru care-ți va asigura faptul că vei rula orice fluent, chiar și filme HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un dispozitiv care poate fi utilizat pentru multiple sarcini cum ar fi jocuri, filme și navigat pe net. Pentru a stoca diferite fișiere acest model e unul dotat cu o memorie internă de 8GB, iar pentru extinderea ei poate fi folosit un card de 32 de giga. Dacă te interesează modelul pe negru atunci trebuie să-l vezi aici.

UTOk 1020Qb, tabletă albă cu Android

Procesorul e unul MediaTek 8127 cu patru nuclee, iar memoria RAM de 1GB e suficientă pentru a rula diferite aplicații fluent. Memorie din dotare e de 8GB, dar trebuie neaparat să știți că doar jumătate e utilizabilă, restul fiind folosită de sistemul de operare ori de aplicațiile implicite.
Ecranul cu care vine e unul de 10 inci cu panel IPS, iar asta presupune în principal că imaginile sunt foarte clare și că unghiurile de vizibilitate sunt excelente. Rezoluția e HD de 1280×800 și nu aproape HD cum e la altele.
Precum telefoanele moderne și acest gadget e unul dotat cu GPS care îți va fi de folos în cazul în care te pierzi.

Pe partea de lucruri pozitive acest aparat are camere ok (o cameră frontală de 0,3MP și una pe spate de 5MP), portabilitatea bună (greutate redusă și bateria care ține mult) și performanța decentă (datorată procesorului rapid și a memoriei suficiente).
Contra ar fi că nu are Android 5, dar asta nu e o problemă majoră.

De final pot spune că acest model e unul de familie pe puțini bani. Poți conecta diferite aparate la el deoarece vine cu multiple porturi, iar pentru a avea 3G va trebui să conectezi un adaptor compatibil. Nu știu exact ce tipuri de modemuri 3G (numite și stick-uri) suportă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu