≡ Meniu

UTOK 1050Q, tabletă cu ecran de 10.1 inci

UTOK 1050Q e un gadget portabil care poate ține locui unui laptop însă dacă sunteți o personală care folosește des programe office, atunci vă trebuie o tabletă cu Windows. Tabletele cu Android sunt perfecte deoarece aveți totul la o distanță de un click. Mai precis, sunt bune pentru a juca jocuri, navigare web, mail, socializare etc. Androidul a fost conceput mai mult pentru partea multimedia dar datorită unor aplicații similare cu cele de pe laptopuri, poate fi folosit și altfel. Un laptop nu poate oferi mai multă autonomie decât o tabletă și mă refer la laptopurile ieftine.

Alternativele pot să fie de la același brand ori chiar de la latul. Ideea e că mai toate brandurile oferă tablete ieftine și e foarte important ce versiune de Android oferă, dar și autonomia trebuie să fie mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOK 1050Q, tabletă cu ecran de 10.1 inci

Procesorul său e unul cu 4 nuclee și poate reda orice joc 3D deoarece are placă video integrată. Ecranul e generos dar cred că putea fi mai bun în sensul că nu are o rezoluție prea mare. Pe partea de memorie are 1GB de RAM care e de ajuns însă nu și pe tabletele premium. O tabletă mai scumpă necesită mai multe resurse hardware deoarece are un ecran mai bun dar și performanțele sunt impresionante.

Spațiul intern e un alt aspect foarte important, iar 8GB e satisfăcător deoarece mai rămâne vreo 4GB pentru aplicații (pe restul se află sistemul). Spre deosebire de un laptop, e foarte ușoară – numai 500 de grame, dar una de 7 inci e și mai ușoară. Sistemul de operare pe acesta e Android 5.1 și nu cred că vă primiți vreun upgrade mare. În general, tabletele foarte scumpe pot primi upgrade-uri și asta depinde și de brand.

Plusuri: performanțe decente, ecran mare, autonomie decentă, multe aplicații preinstalat, Android 5.1.
Minusuri: rezoluția nu e HD.

Un model ieftin dar și cu ecran mare e UTOK 1050Q dar nu e singura tabletă de la acest brand. Se poate alege una chiar mai mică și care poate fi ținută într-o singură mână. O tabletă mică are și un preț atractiv, dar alegerea rămâne a voastră deoarece fiecare are alte preferințe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu