≡ Meniu

UTOK 351D, smartphone Dual Sim sub 200 lei

UTOK e o firmă românească despre care putem spune că vinde sub brand propriu telefoane făcute în alte țări, iar un astfel de telefon e UTOK 351D. Acest model e unul cu suport pentru două cartele, Android 4.2 și procesor dual core. Imaginile și jocurile se vor vedea clar pe el deoarece are un ecran de 3,5 inci cu rezoluție 320×480 pixeli.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un telefon ok din toate punctele de vedere. Reducerea cred că e valabilă până marți și doar la modelul alb, deci va trebui să profitați cât mai repede.

UTOK 351D, smartphone Dual Sim sub 200 lei

Caracteristicile esențiale le-am precizat mai sus, dar mai trebuie să spun că memoria RAM e de 512 mega și că are capacitate de stocare de 4GB. Din acești 4GB doar vreo 1-2 sunt utilizabili deoarece restul sunt ocupați de sistem și de programele preinstalate. (Dacă te va deranja capacitatea de stocare mică atunci o să poți conecta un card Micro SD de 32 de giga.)
Ecranul de 3,5 inci e unul cu panou IPS, lucru care înseamnă că o să aibă unghiuri de vizibilitate excelente.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi dimensiunile reduse, costul de achiziție mic, fiabilitatea crescută, disponibilitatea pe două culori (atenție aici deoarece prețurile sunt diferite), disponibilitatea radio și că are suport Google Play/Android Market (da, sunt modele care nu au suport pentru așa ceva).
Din păcate are doar 0,5GB memorie RAM și mi-ar fi plăcut să aibă mai mult.

Un model precum acesta ar fi un cadou excelent pentru un copil ori pentru cineva care nu a mai avut telefon inteligent. Deoarece dați vreo 200 de le ipe el nu o să vă pară rău dacă copilul dvs. îl va strica, lucru care nu e valabil dacă îi luați vreun Samsung scump ori ceva de genul.
Alături am pus și un preview la modelul Pearl.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu