≡ Meniu

UTOk 700QHD, tabletă cu Android 4.4

UTOk 700QHD e o tabletă utilă pentru cei care eu un buget foarte mic iar dacă nu vă place ce oferă acesta, atunci e nevoie de un preț mai mare. Eu sunt de părere că o tabletă ieftină e cea mai bună alegere deoarece o schimbați mai des și tot nu se poate compara cu un laptop. Se poate conecta o pereche de căști wireless sau cu fir la aceasta. Designul e destul de simplu, dar până la urmă, performanțele sunt cele mai importante.

Alternative pot fi tabletele cu Windows 8.1 dacă vreți un gadget ideal pentru uz office. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOk 700QHD, tabletă cu Android 4.4

Procesorul său e unul Quad Core cu frecvență de 1.3 GHz care e satisfăcător pentru redarea de jocuri. Are o placă video Mali 450 care e superioară altor modele. Ecranul de 7 inci are o imagine de tip 600p, deci nu e HD. Nu poate reda conținut media de calitate de calitate superioară pentru că nu are un ecran potrivit. Totuși, are o ieșire HDMI care poate transforma tableta într-un media player portabil.

Memoria RAM e una de 1GB de tip DDR3 iar cea internă e de 8GB. Are un slot pentru card de memorie, iar unul de 16GB e ideal dar și de 8GB poate fi satisfăcător. Ca și dotări are: cameră web frontală, cameră principală, suport media decent și bluetooth. Nu are WiFi ac dar nici nu e nevoie deoarece voi nu veți folosi tableta pentru a descărca filme ori alte fișiere de dimensiuni mari.

Bateria de 2800 mAh oferă maxim 6 ore de viață . Porturile sale sunt următoarele: HDMI de tip mini, ieșire audio pentru căști și USB de tip micro (pentru conectarea unui cablu de date). Ca și dotări speciale are senzor G dar și pachetul de aplicații preinstalate e interesant. Acesta aduce ceva mai multe aplicații care le-ați fi putut instala și voi din Google Play.

Plusuri: autonomie mare, placă video excelentă, sistem de operare destul de nou și multe aplicații preinstalate.
Minusuri: nu are ecran HD.

UTOk 700QHD e una dintre multele tablete cu Android și merită încercată dacă nu aveți altă opțiune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu