≡ Meniu

UTOK 702Qb, tabletă pe negru Android 4.4

Pentru cei interesați de o metodă simplă de a intra pe net ori Facebook recomand modelul UTOK 702Qb care are o diagonală de 7 inci și o rezoluție de 1024×600 pixeli. Datorită acestor specificații o să poți vedea totul clar. Procesorul e unul quad core, iar memoria RAM e una de 512 mega așa încât totul să ruleze fluent.
Multă lume cred că va aprecia faptul că vine cu sistem de operare Android versiunea 4.4, lucru care înseamnă suport pentru multe aplicații.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în orice situație. De exemplu, dacă vrei să te joci mult pe ea atunci trebuie știut că bateria sa ține undeva până la 4 ore, deci destul de mult.

UTOK 702Qb, tabletă pe negru Android 4.4

Pe partea de specificații se laudă cu procesorul Allwinner A33 care e unul quad core, cu ecranul destul de clar și spațiul de stocare de 8GB. Evident că spațiul real e 4GB, restul fiind ocupat de sistemul de operare și de aplicațiile instalate implicit.
Din păcate nu are GPS, dar acest lucru era unul de așteptat la o tabletă așa de ieftină. Nu are nici bluetooth sau 3G, dar aceste lucruri nu sunt esențiale, iar dacă le-ar fi avut numai ar fi crescut prețul aparatului fără vreo justificare reală.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, că are o portabilitate bună și că vine cu un sistem de operare extensibil.
Contra ar fi că are cam puțini RAMi. Acest lucru nu vă va sta în cale în cazul în care nu folosiți aparatul pentru sarcini complexe.

Deci, dacă ești o persoană în căutarea unui înlocuitor pentru telefon ori laptop atunci îți recomand modelul acesta. Nu doar că are un cost de achiziție mic, dar ce poți face pe un laptop poți face și pe o astfel de tabletă.
În esență acest aparat e unul dintre cele mai bune de pe piață și eu zic că poate înlocui cu succes un PC. Poate fi utilizată și pe post de tabletă de familie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu